Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ελένη Μενεγάκη και Πόπη Χατζηδημητρίου συναντήθηκαν από κοντά στο πλατό!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η Πόπη Χατζηδημητρίου σήμερα, για πρώτη φορά, συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή «Ελένη». Τις δυο γυναίκες τις ενώνει το παρελθόν αφού η Ελένη διαδέχτηκε την Πόπη στον Πρωινό Καφέ το 1995, στον ΑΝΤ1.

Η Πόπη, η οποία απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα σχεδόν 15 χρόνια, παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 την περίοδο 1994-1995.

Εκείνη την εποχή είχαν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για αυτή την αλλαγή στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και όπως ανέφερε η Πόπη Χατζηδημητρίου μέχρι και σήμερα τι ρωτούν ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και πώς ένιωσε όταν η «βασίλισσα» της πήρε τη θέση.

Με θυμό αλλά και με διάθεση ξεκαθαρίσματος η Πόπη δήλωσε κοιτώντας την κάμερα: «Κανείς δεν ξέρει πώς έγινε αυτή η μετάβαση από εμένα σε σένα. Ο καθένας έβγαινε και έλεγε ότι αρλούμπα. Δεν ξέρει κανείς γιατί ήταν μια στιγμή – μέσα σε ένα πολύ ωραίο κλίμα που ήταν για μένα ο ΑΝΤ1 – ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που εκτιμούσαν ο ένας τον άλλο. Μια στιγμή ανάμεσα σε μένα και τον Μίνωα Κυριακού. Κανείς άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν τη μοιράστηκα ποτέ με κανέναν ο ΑΝΤ1 δεν τη μοιράστηκε ποτέ με κανέναν άρα…»

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε με την καλεσμένη της λέγοντας για πρώτη φορά πως όταν έκανε τη μεταγραφή στον Πρωινό Καφέ ήταν για να είναι ένα κορίτσι μέσα στην ομάδα και όχι η κεντρική παρουσιάστρια.

«Όταν έφυγε η Ρούλα και μας είπαν να κάνουμε τον Καφέ, επάνω σε μας ο ΑΝΤ1 δοκίμαζε πράγματα. Αυτό είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο! Μπαινόβγαιναν άνθρωποι… Δεν ήταν κανένας χαλαρός γιατί ήταν μετά από Κορομηλά» είπε η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Η σχέση της με την Ελένη

«Μου λες γιατί δεν έχω βγει τόσα χρόνια σε εκπομπές… Αυτή την ερώτηση την ακούω μέχρι τώρα: Ποια είναι η σχέση σου με την Ελένη; Τι έχουμε να χωρίσουμε ρε παιδιά; Κανείς δεν ξέρει. Το πώς έγινε αυτή η μετάβαση -δεν έχω πρόβλημα να στο πω- από μένα σε σένα και ο καθένας έβγαινε και έλεγε ότι αρλούμπα… Δεν ξέρεις ρε φίλε, γιατί ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούσαν και εκτιμούσαν πάρα πολύ ο ένας τον άλλον. Μιλάω για μένα και τον Μίνωα Κυριακού. Κανένας άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος! Αυτή τη στιγμή, εγώ δεν την μοιράστηκα ποτέ με κανέναν, ο ΑΝΤ1 δεν την μοιράστηκε ποτέ με κανέναν, άρα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτή η στιγμή που μπορεί εμάς να μας απομάκρυνε».

«Έχουμε ευθύνη των πράξεών μας. Δεν μπορώ να πω εγώ «φταίει η Ελένη ή ο Κυριακού» επειδή η ζωή μου έκανε την πορεία που έκανε. Εγώ δεν ήμουν ποτέ διπλωμάτης. Με τον Μίνωα Κυριακού αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα με τον μπαμπά μου». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top