Συγκινεί ο Νίκος Μουτσινάς: Έκανα πρεμιέρα και έψαχνα τη μητέρα μου, αλλά δεν ήταν...

Το μεσημέρι της Δευτέρας στο "Πρωινό"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρω1νό» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης, αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι μετά τον θάνατο της βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ενός νέου σημείου αναφοράς, παραδέχτηκε, δε, ότι ο χρόνος βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Νομίζω ότι η επανεκκίνηση γίνεται λίγο ύπουλα, έρχεται από κάτω, μόνο του. Το σημείο αναφοράς μου το ψάχνω ακόμα, μετά τη μητέρα μου. Είμαι από πάνω με το βελάκι και ψάχνω, ενώ ξέρω ότι πρέπει να κάνω «πιν» στον εαυτό μου. Κάναμε επίσημη πρεμιέρα και την έψαχνα τη μάνα μου. Αυτοί που ήθελα να είναι… ήταν ο πατέρας μου, ο οποίος είναι πολύ κοντά μου τώρα που δεν υπάρχει το «βουνό» Φρόσω να τον κόβει, ήταν οι φίλοι μου… Υπήρχαν άτομα, αλλά όλος ο κόσμος μαζί από κάτω να ήταν, ένα ζευγάρι μάτια ήθελα. Δεν ήταν…», είπε απευθυνόμενος στην Φαίη Σκορδά.

Όταν η παρουσιάστρια του απάντησε «ήταν από πάνω…» εκείνος έδειξε πόσο του λείπει η μητέρα του, λέγοντας: «Εντάξει μωρέ, τα από πάνω και τα από δίπλα και αυτά… Όχι, δεν θέλω τα από πάνω και τα από δίπλα! Τα θέλω απέναντι». Και κατέληξε: «Είμαι ΟΚ. Ο χρόνος βοηθάει πάρα πολύ…».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top