Συγκλονίζει γνωστή παρουσιάστρια: «Ήμουν διασωληνωμένη στην εντατική και παλεύανε να με γυρίσουν πίσω»

«Έζησα από θαύμα»

Συγκλονίζει γνωστή παρουσιάστρια: «Ήμουν διασωληνωμένη στην εντατική και παλεύανε να με γυρίσουν πίσω»

Το όνομά της έχει ταυτιστεί με την πρωινή ζώνη τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Μεσουρανούσε στο τηλεοπτικό τοπίο ως παρουσιάστρια πρώτης γραμμής σε MEGA και AΝΤ1 και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του χώρου.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου 15 χρόνια μετά την απόφασή της να γυρίσει την πλάτη στα media αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «YOU» τα άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια  μίλησε  για το άγνωστο πρόβλημα της υγείας της, το οποίο λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις προτεραιότητες που έχει  δώσει στη ζωή της είπε: «Την υγεία… Για μένα δεν είναι κάτι τετριμμένο, το είδα το έργο… Πήγα και ήρθα έναν χρόνο πριν, έπαθα σηψαιμικό σοκ… Είχα μια πετρούλα στο νεφρό, πόνεσα και ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο… Αυτό ήταν πολύ αιχμηρό, κατέβαινε και με έσχιζε, μέσα σε 6 ώρες ήμουν αλλού… Ήμουν διασωληνωμένη στην εντατική και παλεύανε να με γυρίσουν πίσω, είχαν πει στους δικούς μου ότι οι πιθανότητες ήταν 80% να φύγω και 20% να μείνω…»

Έζησες από θαύμα;

«Ναι, έγινε θαύμα… Είχα την αίσθηση ότι εκεί που πήγα όλα ήταν ρευστά, αλλά δεν ένιωθα φόβο, αγωνία, ούτε ανησυχία, ψυχανεμιζόμουν όμως από πάνω μου κόσμο να παλεύει σαν τρελός.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top