Μια ροκ ιστορία! Από τον «Σταυρό του Νότου» στο Rising Star και την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε το αποκλειστικό βίντεο του star.gr

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον «μονοπάτι» έχει μπει το Rising Star, αφού την Κυριακή ο Κώστας Μακεδόνας και η Δέσποινα Βανδή θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην φάση των duels.

Kαι οι δυο καλλιτέχνες θέλουν να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Ο Κώστας Μακεδόνας βέβαια κατάφερε να κάνει την έκπληξη όταν επέλεξε να μπει στην ομάδα του, ο Μηνάς Τσίγκος.

Ο τραγουδιστής των 1550 είχε ερμηνεύσει εξαιρετικά το τραγούδι «In The Air Tonight» του Phil Collins  καταφέρνοντας να φτάσει το 82% των ψήφων  και να σηκώσει τον τοίχο!

Λίγα λόγια για τον νέο της ελληνικής ροκ σκηνής

Είναι 32 ετών, ωραίος με μεγάλη πέραση στο γυναικείο κοινό των 15 50. 'Ενα από τα όνειρά του  ήταν να γίνει τραγουδιστής  της μπάντας. Το όνειρό του πραγματοποιήθηκε όταν τον ανακάλυψε ο ιδρυτής, leader και κιθαρίστας των 15 50 Ρουσσέτος Δημητρόγλου. Τραγουδά στο συγκρότημα  τα τελευταία 3, 5 χρόνια.

Οι 15 50 έχουν κάνει διασκευές που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μία από αυτές είναι και το «Θεός αν είναι»! Κάθε εμφάνιση των 15 50 αποτελεί ροκ-γεγονός Οι εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου ακόμη συζητιούνται.

Το star.gr, βρέθηκε στη μουσική σκηνή και σας παρουσιάζει αποκλειστικό βίντεο από την εμφάνιση της μπάντας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ και να τους απολαύσετε!

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top