"Στάζει αίμα η καρδιά μου", είχε δηλώσει ο Γεωργίου για το γιο του - Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ του συνέντευξη

Στην εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του, το πώς ξεκίνησε η ασθένεια, αλλά και τον πόνο που νιώθει που ο γιος του βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση είχε μιλήσει στην τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιώργος Γεωργίου.

Η εξομολόγηση του αγαπημένου δημοσιογράφου που από τη Δευτέρα 23/1 έχει βυθιστεί στο πένθος, μιας και ο 35χρονος γιος του, Τάσος έχασε τη μάχη με τη σπάνια ασθένεια, με το όνομα «Αταξία του Φρίντριχ», από την οποία έπασχε (πρόκειται για κληρονομική πάθηση, που «χτυπά» εγκέφαλο, νωτιαίο μυελό και περιφερειακά νεύρα).

«Έχω ένα γιο που είναι άρρωστος. Έχει μία σπάνια ασθένεια λέγεται Φρίντριχ, ελληνικά αν το πούμε αισθητική νευροπάθεια. Είναι σαν αναπηρική πολυθρόνα. Χτυπάει έναν στο 1,5 εκατομμύριο. Το έμαθα το ’92. Ήταν τότε 11 χρονών. Είχε αστάθεια η οποία σιγά σιγά εξελίχθηκε σε παραλυσία. Άσπρισαν τα μαλλιά μου και μου πέσαν τα δόντια. Τον είχα πάει στην Αγγλία και «τρελάθηκα». Όταν έχεις ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση δεν είναι να τρελαίνεσαι; Δεν είναι αμαρτία; Δεν είναι κρίμα; Ένα παιδί με τρομαχτικές δυνατότητες. Στάζει αίμα η καρδιά μου όταν βλέπω το γιο μου σε αυτή την κατάσταση. Όταν σκέφτομαι τι σκέφτεται αυτό το παιδί μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Πως νιώθει…», είπε ο αθλητικός δημοσιογράφος μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφος της εκπομπής του Star, Δημήτρη Στρουμπάκο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top