Τατιάνα Στεφανίδου: Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός ζήτησε την σύλληψή της!

Περιπολικά πήγαν στον κανάλι «Ε» και έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας

Την αυτόφωρη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζήτησε ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, με μήνυση που κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου!

Συγκεκριμένα, ο χρυσαυγίτης βουλευτής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης μήνυση κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και όλα αυτά λίγα 24ωρα μετά την βίαιη εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το απόγευμα δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν έξω από κανάλι «Ε», ενώ περιπολικό υπήρχε και έξω από το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ χρυσαυγιτών και γονέων. (ΔΕΙΤΕ παραπάνω το επίμαχο βίντεο από την εκπομπή Tatiana Live)

Ωστόσο, η διαδικασία του αυτοφώρου έληξε τα μεσάνυχτα και σήμερα θα σταλεί στον εισαγγελέα η δικογραφία.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη ανέβηκε στο σάιτ του υπουργείου Παιδείας το βίντεο από τα επεισόδια που συνέβησαν στο σχόλειο στο Πέραμα!

H Tατιάνα Στεφανίδου θα απαντήσει σήμερα στην εκπομπή της, αναλυτικά στον χρυσαυγίτη βουλευτή γιατί έχει αποδείξει πολλές φορές στην ζωή της ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν! 

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΕΞΑΛΛΗ η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Χρυσαυγίτη που πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top