«The Voice»: Με άλλα ρούχα στο ίδιο επεισόδιο Καπουτζίδης και coaches!

Ποιες εμφανίσεις προτιμάτε;

«The Voice»: Με άλλα ρούχα στο ίδιο επεισόδιο Καπουτζίδης και coaches!

Ακόμα ένα επεισόδιο των Battles  του «The Voice»  προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης! Ο παρουσιαστής, οι coaches και φυσικά οι παίκτες πήραν τις θέσεις τους και το talent show ξεκίνησε.

Αρχικά είδαμε τον Γιώργο Καπουτζίδη να φορά μαύρο παντελόνι και πουκάμισο, τα οποία είχε συνδυάσει με ένα σκούρο πράσινο σακάκι.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωστής Μαραβέγιας εμφανίστηκε να φορά ένα total black κοστούμι. Στις ίδιες αποχρώσεις κινήθηκε και ο Πάνος Μουζουράκης με την μόνη διαφορά που το πουκάμισό του ήταν λευκό.

Όσο για την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά…Η τραγουδίστρια αρχικά φορούσε ένα μαύρο δαντελένιο σύνολο και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ένα καρό βυσσινί σακάκι.

Λίγο πριν τις 00.00 τα μεσάνυχτα, είδαμε τόσο τον παρουσιαστή όσο και τους coaches με διαφορετικά ρούχα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε στις οθόνες μας με ένα λευκό σακάκι. Την ίδια απόχρωση στο μπλουζάκι της και με πιο casual εμφάνιση είδαμε και την Έλενα Παπαρίζου.  Ο Κωστής Μαραβέγιας δεν έκανε την διαφορά και επέλεξε κι εκείνος με την σειρά του ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε την διαφορά, αφού εμφανίστηκε φορώντας ένα καπέλο, ενώ είδαμε τον  Σάκη με ένα ηλεκτρικ κοστούμι.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως το επεισόδιο είναι μαγνητοσκοπημένο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top