ΣΟΚ από τον ξαφνικό θάνατο του Παναγιώτη Γκρουμούτη- Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

’’Έφυγε’’ σε ηλικία 46 ετών

ΣΟΚ από τον ξαφνικό θάνατο του Παναγιώτη Γκρουμούτη- Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Ανακοίνωση για τον αιφνίδιο χαμό του Παναγιώτη Γκρουμούτη, που «έφυγε» τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ύπνο του,  εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω,   τον μνημονεύει ως έναν ακάματο, αυτοδημιούργητο δημοσιογράφο, ενώ ξεχωριστεί αναφορά κάνει και στον ήπιο και ευγενή χαρακτήρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την αναπάντεχη απώλεια του συναδέλφου Παναγιώτη Γκρουμούτη, ο οποίος, πέθανε σήμερα, σε ηλικία 46 ετών.

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές ενεγράφη στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα της Γαλλικής Φιλολογίας.

Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1997 στην εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ασχολούμενος με το οικονομικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ», «ΠΑΡΟΝ» και από το 2006 έως σήμερα στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Επίσης, εργάστηκε ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και οικονομικών εκπομπών στους Τ/Σ «ALTER», «POLIS», «CHANNEL 9» και «SBC». Τέλος, υπήρξε συνεργάτης των περιοδικών «BUSINESS PLAYER», «MANAGER» και του Ρ/Σ «BUSINESS RADIO».

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος από νεαρή ηλικία εργάστηκε σκληρά και με πάθος προκειμένου να αφήσει το προσωπικό του ίχνος στην ελληνική δημοσιογραφία. Και το πέτυχε. Υπήρξε ένας ακάματος δημοσιογράφος, αυτοδημιούργητος, ήπιος και ευγενής και απόλυτα καταρτισμένος στο αντικείμενό του, ο οποίος πέτυχε να κάνει πραγματικότητα τα νεανικά του όνειρα αλλά, δυστυχώς, «έφυγε» αναπάντεχα χωρίς να ολοκληρώσει τα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγό του Γεωργία, τα παιδιά του Θανάση και Ελένη και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Τα στοιχεία της κηδείας του Παναγιώτη Γκρουμούτη θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top