Το star.gr στα battles του The Voice- ΔΕΙΤΕ αποκλειστικές ΦΩΤΟ

Σε θέση μάχης οι coaches

Το star.gr στα battles του The Voice- ΔΕΙΤΕ αποκλειστικές ΦΩΤΟ

Μετά τα blind auditions, ο δεύτερος κύκλος του «The Voice» συνεχίζεται με τα battles και στη σκηνή του μουσικού talent show οι «μονομαχίες» είναι μεγάλες.

Στη φάση αυτή, οι 32 τραγουδιστές από κάθε ομάδα διαγωνίζονται σε ζευγάρια στο ίδιο τραγούδι που διάλεξε γι’ αυτούς ο coach τους.

Ο κάθε coach κρίνει το νικητή της μονομαχίας στο ρινγκ.

Έτσι, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας θα μείνουν με τους μισούς διαγωνιζόμενους (δηλαδή 16), αλλά έχει τη δυνατότητα να «κλέψει» δύο φωνές από κάποια άλλη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε coach προχωράει στην φάση των knock outs με 18 τραγουδιστές.

Το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτο από τα backstage των πρώτων battles με τους coaches να δείχνουν ότι καμαρώνουν για τις φωνές που έχουν διαλέξει αλλά και να… δυσκολεύονται για κάθε τους απόφαση, για το ποιος δηλαδή θα συνεχίζει μαζί τους στα live.

Ο Σάκης Ρουβάς, απαιτητικός αλλά δίκαιος φαίνεται ότι  έχει κερδίσει το στοίχημα στο ρόλο του coach αυτή τη φορά.

Οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης έχουν κάνει την έκπληξη με την τρέλα τους και τις ατάκες τους, ενώ η Έλενα κλέβει την παράσταση με τον δυναμισμό της και της θετική της αύρα! 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top