«9 Μήνες»: Ο Αντρέας δεν δέχεται να τον αναλάβει η Ελίζα

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Χρήστος καλοπιάνει τον Μάνο σχετικά με τη Σοφία. Η Σύλβια συναντιέται με τη Φανή, μία πρώην κοπέλα του Κίμωνα, και μαθαίνει πληροφορίες γι’ αυτόν.

Ο Σερέτης απειλείται από τους ανθρώπους του κυκλώματος, που έψαχναν το στικάκι. Η Σοφία γνωρίζει τον Δημήτρη στη μητέρα της. Η Μαρίνα ζητάει από τη Θάλεια να της αγοράσει ένα tablet. Ο Μάνος τηλεφωνεί στη Σοφία, αλλά εκείνη δεν το σηκώνει. Η Έλενα, με το όπλο στο χέρι, σημαδεύει κρυφά τη Μάρθα και τον Πέτρο, αλλά τελικά το μετανιώνει και φεύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η Μαρίνα νιώθει το μωρό που κλωτσάει και συγκινείται. Ο Αντρέας αντιμετωπίζει την Ελίζα επιφυλακτικά, ενώ εκείνη δείχνει γοητευμένη μαζί του. Η Σοφία ξεπροβοδίζει τον Δημήτρη με ένα πεταχτό φιλί. Ο Μάνος τούς βλέπει και κερώνει.

 Ο Αντρέας δεν δέχεται να τον αναλάβει η Ελίζα κι εκείνη του αφήνει την κάρτα της σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη. Η Έλσα και ο Στέφανος βάζουν κανόνες για τη συγκατοίκησή τους, αλλά το πάθος που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι έκδηλο. Η Φανή λέει στη Σύλβια πως ο Κίμωνας δεν είναι αυτός που δείχνει. Η Σύλβια σχεδιάζει τον τρόπο που θα κάνει την Κρίστη να τη συναντήσει. Την ώρα που εκείνη είναι με τον Κίμωνα, στο κινητό της έρχεται ένα μήνυμα που την αναστατώνει. Ο Άλκης κάνει δοκιμαστικό για την ομιλία, που πρόκειται να βγάλει.

 Ο Σερέτης ζητάει από τη Δάφνη να βρεθούν για να μιλήσουν για τον Δημήτρη. Η Εύα προσπαθεί να πείσει την Έλενα να ολοκληρώσει το σχέδιό της με τον Πέτρο και τη Μάρθα. Ο Μάνος οργίζεται με το μήνυμα της Σοφίας, που του γράφει πως της λείπει. Η Θεανώ από την άλλη εκφράζει στην κόρη της τον θαυμασμό της απέναντι στον Δημήτρη. Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι της Φανής.

Ο Άλκης συναντιέται με τους προέδρους των σωματείων των Κομμάτων. Η Φανή λέει στην Κρίστη πόσο καταπιεστικός ήταν ο Κίμωνας και της βάζει υποψίες για τον χαρακτήρα του. Η Δάφνη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις του Σερέτη πως ο Δημήτρης είναι στις Μυστικές Υπηρεσίες.

Όταν όμως εκείνος την πιέζει να τον απομακρύνει από κοντά τους, αντιδράει λέγοντας πως τον έχει ανάγκη ο Αντρέας, ενώ ταυτόχρονα αποφασίζει να μην του πει την αλήθεια για τον φίλο του. Η Έλσα τηλεφωνεί στη Μαρίνα για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της, αλλά η Θάλεια εμποδίζει την επικοινωνία τους. Ο Δημήτρης απολογείται στη Δάφνη για το μυστικό του, αλλά τη διαβεβαιώνει πως έχει θάψει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αντρέα σχετικά με το ρόλο του στη Red Swan. Η Μαρίνα πείθεται να μη μιλήσει με την Έλσα και της στέλνει μήνυμα πως θέλει να προχωρήσει μόνη στη ζωή της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top