Ελληνίδα παρουσιάστρια για δημοψήφισμα: «Νιώθω αληθινά τρομοκρατημένη»

ΔΕΙΤΕ τι έγ��αψε για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται

Ελληνίδα παρουσιάστρια για δημοψήφισμα: «Νιώθω αληθινά τρομοκρατημένη»

​Μπορεί η Νάντια Μπουλέ να βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Νέα Υόρκη, αλλά το μυαλό και η καρδιά της είναι στην Ελλάδα και στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Μέσω Instagram, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από πολυσύχναστο δρόμο της Νέας Υόρκης, συνοσδεύοντας την με το σχόλιο:

boule.jpg
«Είμαστε κι εμείς που βρισκόμαστε εκτός και σκεφτόμαστε αυτές τις μέρες μόνο την Ελλάδα. Πονάω βαθιά με τα όσα συμβαίνουν, που αφορούν τον καθένα μας. Ακόμα περισσότερο για τη γενιά μου που βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση και την οποία αυτή η χώρα διώχνει από κοντά της με κάθε τρόπο. Νιώθω αληθινά τρομοκρατημένη, σκέφτομαι από τη μια ότι δε θέλω να γυρίσω σε αυτό το χάος και από την άλλη μισώ όλους αυτούς που έχουν γεμίσει την ψυχή μου και το μυαλό μου με τέτοιες σκέψεις, σε όποια παράταξη κι αν αυτοί ανήκουν. Επίσης, μισώ να μισώ.. Λυπάμαι τόσο που δε θα είμαι στη χώρα μου την ώρα του δημοψηφίσματος, μόνο εκεί θα ήθελα να βρίσκομαι. Ελπίζω μόνο σε ψυχραιμία και ομόνοια για το καλό όλων μας».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top