Νεκρή μέσα στο σπίτι της γνωστή παρουσιάστρια - πληροφορίες για αυτοκτονία!

Δεύτερη τραγωδία για την οικογένειά της

Νεκρή μέσα στο σπίτι της γνωστή παρουσιάστρια - πληροφορίες για αυτοκτονία!

​Μέσα στο ίδιο της το σπίτι, όπου ��ούσε με το σύζυγο και την 5 ετών κόρη τους, ξεψύχησε η διάσημη Βρετανίδα παρουσιάστρια Μισέλ Βατ, κόρη του πρώην πυγμάχου Τζιμ Βατ και οικοδέσποινα της εκπομπής «60’ Makeover»!

«Η Αστυνομία του Φορθ Βάλεϊ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα το απόγευμα της Πέμπτης και εντόπισε το άψυχο σώμα μίας γυναίκας 38 ετών. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική πράξη και η υπόθεση ανατέθηκε σε Εισαγγελέα», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Michelle-Watt-home_3355514b.jpg
(To σπίτι όπου η παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή)

Αν και επισήμως δεν έχει αναφερθεί η αίτια θανάτου, βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μισέλ Βατ αυτοκτόνησε, ενώ κανείς από τους οικείους της δεν έχει κάνει, μέχρι στιγμής, κάποια δήλωση.

Ο θάνατος της 38χρονης είναι η δεύτερη τραγωδία που «χτυπά» την οικογένεια του πρώην πυγμάχου, καθώς, σε λίγους μήνες συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που ο μικρότερο γιος τους, Τζιμ Τζούνιορ, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σε ηλικία 17 ετών!

PAY-Michelle-Watt.jpg
(Η Μισέλ Βατ με τον πατέρα της, έναν από τους θρυλικούς μποξέρ της Βρετανίας)

Στο μεταξύ, δημοσιογράφοι και celebrities της Βρετανίας αποχαιρετούν μέσω των social media την παρουσιάστρια, η οποία ήταν μία από τις πιο αγαπητές της χώρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top