Πέτρος Πολυχρονίδης: «έχασα την αδερφή μου από μια σπάνια ασθένεια»

Τι εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Τροχού Της Τύχης» για την οικογένειά του

Πέτρος Πολυχρονίδης: «έχασα την αδερφή μου από μια σπάνια ασθένεια»

​Για τον θάνατο της αδερφής του από μια σπάνια ασθένεια, πριν από περίπου ένα χρόνο, που τον συγκλόνισε, την οικογένειά του, αλλά και το πώς βρέθηκε να παρουσιάζει τον «Τροχό Της Τύχης», καθημερινά, στις 18:50, στο Star, μίλησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

«Η μητέρα μου, επειδή έχει βασανιστεί αρκετά, χάρηκε ιδιαίτερα που παρουσιάζω τον “Τροχό Της Τύχης”, είναι μια χαρά οικογενειακή, όχι μόνο για την πάρτη μου», είπε ο Πέτρος και μίλησε για τον θάνατο της αδερφής του: «πέρσι τέτοια εποχή “έφυγε”. Είχε 30 χρόνια μια σπάνια ασθένεια, που είναι δύσκολο ακόμα και να την πεις, την υπογαμμασφαιριναιμία. Με την ευκαιρία, επειδή την έχουν ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα, ήθελα να πω ότι το μόνο που λείπει, επειδή είναι θεραπεύσιμη πια, είναι ένα δωμάτιο νοσοκομείου δικό τους. Όταν έχεις υπογαμμασφαιριναιμία σε βάζουν σε ένα δωμάτιο με πνευμονία, κολλάς κι άλλες πέντε έξι αρρώστιες από εκεί».

Μάλιστα, ο Πέτρος επεσήμανε ότι η οικογένειά του ταξίδεψε αρκετές φορές στην Ευρώπη για να βοηθήσει την κατά τρία χρόνια μικρότερή αδερφή του, αλλά δεν τα κατάφεραν. «Θεραπεύεται η ασθένεια. Απλώς, από τα πολλά χρόνια μέσα στα νοσοκομεία, κόλλησε κι άλλες αρρώστιες. Γι΄ αυτό λέω ότι οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ασθένεια στην Ελλάδα χρειάζονται ένα δωμάτιο. Όχι ένα νοσοκομείο, ένα δωμάτιο! Στη χώρα μας δεν γίνεται γιατί πάντα υπάρχει ένας ελληνικός λόγος για να μην γίνει κάτι στα νοσοκομεία».

«Τεράστια η απώλεια! Τα ζήσαμε όλα μαζί, ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται από εκεί που τα βλέπει όλα! Το είχαμε κι εμείς αυτό ανάγκη. Μην με βλέπεις έτσι χαμογελαστό, αυτό με έμαθε η οικογένειά μου. Να χαμογελάμε στις κακουχίες, να γελάμε και να τα αντιμετωπίζουμε όλα με αισιοδοξία», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ δεν έκρυψε ότι μεγάλη του αδυναμία είναι τα δύο του παιδιά, ένα αγοράκι 7 ετών και ένα κοριτσάκι 4 χρονών.

Μιλώντας για το πώς βρέθηκε στον «Τροχό Της Τύχης» του Star, ο Πέτρος αποκάλυψε ότι… έκλεισε το τηλέφωνο όταν τον πήραν γιατί νόμιζε ότι έκαναν λάθος, ενώ, εκείνη την μέρα, στα μέσα του Γενάρη, έκανε ταξιδι��τικό ρεπορτάζ και είχε βουτήξει στην παγωμένη λίμνη του Ψηλορείτη όπου το Καλοκαίρι έκανε βόλτες ο Σήφης ο κροκόδειλος.

Τέλος, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρτενέρ του, την Τζούλια Νόβα, ενώ, για εκείνους που τον συγκρίνουν με τον Γιώργο Πολυχρονίου, οικοδεσπότη του «Τροχού» στο παρελθόν, επεσήμανε πως τον άκουγε στο ραδιόφωνο και τον έχει γνωρίσει, αλλά και ότι δεν φοβάται τη σύγκριση γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και το στυλ του παιχνιδιού έχει αλλάξει!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top