Παραμένει πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ ο Πέτρος Μάης

Ποιοί απαρτίζουν το νέο ΔΣ

Παραμένε�� πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ ο Πέτρος Μάης

​Στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ παραμένει ο Πέτρος Μάης, όπως αποφάσισε το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας, κατόπιν πρότασης της γνωμοδοτικής Επιτροπής.

Μετά την σημερινή του συνεδρίαση, το Συμβούλιο αποφάσισε να διορίσει ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Πέτρο Μάη και ως μέλη του ΔΣ τους Παναγιώτη Αναστόπουλο, Πέτρο Καβάσαλη, Αδριανή Παπαδριανού και Αλέξανδρο Πρίφτη.

Τα μέλη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ διορίζονται για πενταετή θητεία, όπως ορίζει ο σχετικός κανονισμός, ενώ οι αλλαγές προέκυψαν μετά το «κύμα» παραιτήσεων που άρχισε τον περασμένο Σεπτέμβρη, με τους κ.κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφο Μορώνη.

Τα βιογραφικά των νέων μελών του ΔΣ

Ο Πέτρος Μάης είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών ως ανώτερο στέλεχος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη (DES) του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Έχει υπηρετήσει σε καίριες θέσεις σε ευρωπαϊκ�� όργανα, μεταξύ των οποίων και σε αυτή του Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Πέτρος Καβάσαλης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ερευνητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (CTI). Έχει συνεργαστεί ως ερευνητής και επιστημονικός υπεύθυνος με εκπαιδευτικά - ερευνητικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Αδριανή Παπαδριανού είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, με ιδιαίτερη εμπειρία στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και ΜΜΕ και το νέο ψηφιακό περιβάλλον. Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ως δικηγόρος και αναπληρώτρια νομική σύμβουλος.

Ο Αλέξανδρος Πρίφτης είναι πτυχιούχος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα. Έχει υπηρετήσει ως στέλεχος σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς, ενώ έχει διατελέσει μεταξύ άλλων μέλος του ΕΣΡ και αντιπρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και του ΙΟΜ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top