Ο Χάρης Βαρθακούρης ΑΠΑΝΤΑ στα «παράπονα» της Τέτας!

Τι λέει ο τραγουδιστής για την παρτενέρ του;

Ο Χάρης Βαρθακούρης ΑΠΑΝΤΑ στα «παράπονα» της Τέτας!

​«Όταν άκουσα τη Μυριέλλα… αναρωτήθηκα αν διαγωνίζεται ή αν είναι στους δασκάλους. Τότε συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης που αποχώρησε με την παρτενέρ του, Τέτα Καμπουρέλη, στο περασμένο live του “J2US”.

Ο τραγουδιστής απάντησε και στα παράπονα της Τέτας ότι δεν τη στήριξε αρκετά και ότι δεν έκαναν αρκετές πρόβες λέγοντας: «Η Τέτα έκανε μαθήματα φωνητικής εκτός ζεύγους και πολύ καλά έκανε. Εγώ έκανα όσες πρόβες θεωρούσα ότι είναι απαραίτητες για να είμαστε αξιοπρεπείς, διότι ποτέ δεν θα ήμασταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς».

Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ήξερα ότι δεν είναι πολλά τα «ψωμιά μας» αλλά δεν ήξερα για πόσο. Δεν ήμουν και ποτέ σίγουρος με ποια κριτήρια ψηφίζει ο κόσμος… Στο προηγούμενο just είχα την εντύπωση ότι η Μαρία Μπεκατώρου είχε κερδίσει. Είχε κλέψει την παράσταση… Με κάποιο τρόπο η παραγωγή με είχε πείσει ότι είμαστε ένα ζευγάρι που μπορεί να κλέψει την παράσταση, ακόμη κι αν καλλιτεχνικά δεν ήμασταν άρτιοι».

Δείτε τα όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top