Ελένη Προκοπίου: Έχασε τον σύζυγό της, Αντώνη Συρίγο

Είπε το στερνό αντίο στον άνθρωπο που αγάπησε έπειτα από 50 χρόνια

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η Ελένη Προκοπίου, αφού πριν από λίγες εβδομάδες, ο σύζυγός της, Αντώνης Συρίγος «έφυγε» από τη ζωή.

Το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών. Δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει αφήνοντας την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του.

Ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso».

Η σπουδαία ηθοποιός Ελένη Προκοπίου είπε το στερνό αντίο στον Αντώνη Συρίγο, τον άνθρωπο που μοιράστηκε 50 χρόνια κοινής πορείας.

Ελένη Προκοπίου: Ο γάμος με τον επιχειρηματία και η απομάκρυνση από τον χώρο του θεάματος

Η Ελένη Προκοπίου, η ηθοποιός και χορεύτρια με τα χαρακτηριστικά σχιστά μάτια του ελληνικού κινηματογράφου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Αντώνη Συρίγο, ο οποίος ήταν επιχειρηματίας στον χώρο του επίπλου, στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Τότε πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει πίσω της τον χώρο του θεάματος και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης του, Ειρήνης.

Τα χρόνια πέρασαν η Ειρήνη μεγάλωσε, δημιούργησε τη δική της οικογένεια και χάρισε στους γονείς της δύο εγγονές.

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια η μία εξ αυτών συνόδευσε τη διάσημη γιαγιά της σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της στο θέατρο Άλσος όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Είναι η εγγονή ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου!

Η Ελένη Προκοπίου με την εγγονή της στο θέατρο Άλσος πριν από δύο χρόνια/ φωτογραφία NDP

Η Ελένη Προκοπίου με την εγγονή της στο θέατρο Άλσος πριν από δύο χρόνια/ φωτογραφία NDP

Τώρα, τόσο η κόρη όσο και οι εγγονές της τη στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top