ΑΠΙΣΤΕΥΤO: Μπράβοι, έδειραν δημοσιογράφο μέσα στα γραφεία εφημερίδας!

Πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού, για ένα… ρεπορτάζ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤO: Μπράβοι, έδειραν δημοσιογράφο μέσα στα γραφεία εφημερίδας!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην Ελλάδα του 2013, όπου η ελευθερία του Τύπου θεωρείται αναφαίρετο δικαίωμα, μπράβοι έδειραν δημοσιογράφο μέσα στα γραφεία της εφημερίδας όπου εργαζόταν!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δημοσιογράφος έκανε ένα ρεπορτάζ για την οπαδική εφημερίδα (που στηρίζει τους ερυθρόλευκους) και για την οποία δουλεύει, το οποίο αφορούσε το μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Φαίνεται όμως, πως κάποιοι δεν συμφωνούσαν με το ρεπορτάζ αυτό, και είπαν να τον… «συνετίσουν».

Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης, ένας πρώην συνεργάτης του εντύπου –που ανήκει σε σύνδεσμο φανατικών οπαδών-, μαζί με άλλους δυο μπράβους, έκαναν «ντου» στα γραφεία της οπαδικής εφημερίδας που στηρίζει τους ερυθρόλευκους, και σύμφωνα με τον εκδότη της εφημερίδας, ξυλοκόπησαν τον νεαρό δημοσιογράφο, αφού πρώτα τον παρέσυραν σε σημείο στο οποίο δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Με αφορμή τον πρωτοφανή αυτό ξυλοδαρμό, ο εκδότης της εφημερίδας που το κατήγγειλε στην Αστυνομία, έγραψε σε σημείωμα του πως:

«Για όποιον ενδιαφέρεται, έχουν ενημερωθεί ο εισαγγελέας, η αστυνομία, το Εκβιαστών και ο αρμόδιος υπουργός. Η εφημερίδα παρακολουθείται και από έξω κι από μέσα...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top