Έξαλλοι οι Έλληνες ηθοποιοί με τα τουρκικά σίριαλ!

Διαφωνούν μπροστά στην κάμερα

Πρώτη ανάρτηση: 19/09/2012, 00:00

Στη νέα τούρκικη σειρά με τίτλο «δύο όχθες , ένας Ισμαήλ», πρωταγωνιστεί η Ελένη Φιλίνη και συμμετέχουν ακόμη εφτά Έλληνες ηθοποιοί.

Την ίδια ώρα, οι Έλληνες ηθοποιοί προβληματίζονται που τα τουρκικά σήριαλ έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση ..

«Ήταν σπουδαία εμπειρία . Είναι επαγγελματίες και μιλάμε για μεγ��λες δουλειές που τις πουλάνε σε όλο τον κόσμο», δηλώνει η Φιλίνη.

Ο Μέμος Μπεγνης υποστηρίζει πως «είναι μεγάλο πλήγμα και ντροπή που ο κόσμος το βλέπει. Με αφορά ότι πάρα πολλοί συνάδελφοί μου έχουν μείνει εκτός δουλειάς».

Η Ελένη Φιλίνη από την άλλη δηλώνει ότι «δεν έκανα κάτι που να προσβάλει την Ελλάδα ίσα ίσα και ο ρόλος μου και τα πάντα ήταν πολύ θετικά. Δεν φταίει το τούρκικο σήριαλ .. φταίει η κατάσταση που είμαστε εμείς . Αύριο θα είναι κινέζικο .. είναι θέμα αγοράς»..

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δηλώνει πως «είναι μία φθηνή λύση για τα κανάλια .Ευελπιστούμε να είναι μία πρόσκαιρη λύση».

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δίνει νέα διάσταση στ�� θέμα λέγοντας πως «κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν είναι πλήγμα για τη δική μας τη δουλειά. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να πάρουμε οι ηθοποιοί την μοίρα μας στα χέρια μας. Πρέπει να κερδίσουμε και την αγάπη του κοινού γιατί τα τελευταία χρόνια αντί να είμαστε καλλιτέχνες γίναμε άνθρωποι των πάρτι και των φθηνών θεαμάτων . Θα το πληρώσουμε, αλλά θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top