Η Ευγενία Μανωλίδου λέει «όχι» στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Δεν πρόκειται να την δούμε στην tv του χρόνου

Η Ευγενία Μανωλίδου λέει «όχι» στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Σε φωτογράφηση για γυναικεία ρούχα πέτυχε η κάμερα του STAR την Ευγενία Μανωλίδου που αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να κάνει του χρόνου το «Πρωινό ΑΝΤ1».

«Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να με δείτε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, σας το έχω πει. Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα κανάλια φέτος, ακούω ότι θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας, είμαι βέβαιη όμως ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, όπως κάθε φορά. Εγώ όμως δε θα είμαι στο πρωινό», είπε.

Υποστήριξε μάλιστα ότι το πρωινό δεν της ταιριάζει καθόλου.

«Η πρωινή ζώνη ή μια εκπομπή μεγάλης διάρκειας, καθημερινή, εμένα δε θα μπορούσε να μου ταιριάζει γιατί έχει πολύ δουλειά σε έναν τομέα που δεν γνωρίζω. Έχει πάρα πολύ πίεση την οποία εγώ δεν αντέχω», τόνισε.

Μπορεί βέβαια να μην αναλάβει το πρωινό, όμως το όνομά της, όπως και εκείνο του Χρήστου Φερεντίνου για την παρουσίαση του Dancing with the Stars, μιας και τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσο για το γεγονός ότι στο παρελθόν ήταν έτοιμη να αναλάβει τον Πρωινό Καφέ, εκείνη απαντά:

«Τότε δεν ήξερα. Μετά έμαθα… Δεν ήξερα, ήμουν καινούργια και το έλεγα τότε και το ξαναλέω και τώρα: τελικά ήταν καλύτερο για μένα που δεν το έκανα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top