Με τον Νινιό στο πλατό η Γερμανού: αφιερώσεις, δώρα, «ζουζουνιές»

Στον καναπέ της παρουσιάστριας ο φερόμενος ως σύντροφός της

Με τον Νινιό στο πλα��ό η Γερμανού: αφιερώσεις, δώρα, «ζουζουνιές»

Τον άνθρωπο με τον οποίο λέγεται ότι είναι ζευγάρι εδώ και μήνες, ασχέτως αν κανείς από τους δύο δεν το παραδέχεται, είχε καλεσμένο στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού: τον Γιώργο Νινιό!

«Με πολύ χαρά τον υποδεχόμαστε για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Την πρώτη φορά σας είχα πει ότι είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ηθοποιούς. Θα συμπληρώσω τώρα ότι είναι και ένας εκπληκτικός άνθρωπος», είπε η παρουσιάστρια, ενώ ο ηθοποιός την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια.

Η Ναταλία, πάντως, επέμεινε στην… ανθρώπινη πλευρά του Γιώργου Νινιού, επισημαίνοντας όλο νόημα: «έδωσα βάση πιο πολύ στο ανθρώπινο στοιχείο γιατί σε γνώρισα καλύτερα αυτούς τους μήνες. Νομίζω ότι μου αρέσεις πιο πολύ σαν χαρακτήρας πια, παρά σαν ηθοποιός».

Μην νομίζεις, όμως, ότι ο ηθοποιός δεν είχε τις εκπλήξεις για την γυναίκα που λένε ότι είναι στο πλευρό του: ένα τεράστιο κόκαλο για τον σκύλο της της έφερε, ενώ σε βίντεο τον είδαμε να τραγουδά την «Πριγκιπέσσα» του Σωκράτη Μάλαμα… αφιερωμένη εξαιρετικά! Σε ποιά; Στη Ναταλία φυσικά!

Δείτε ένα απόσπαμα από την τηλεοπτική συνάντηση Ναταλίας Γερμανού - Γιώργου Νινιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top