Γιώργος Λιάγκας: «Θ' απατούσα τη Φαίη Σκορδά!»

Με ποια θα επέλεγε να… «πάει»;

Γιώργος Λιάγκας: «Θ

Και όμως… υπάρχει γυναίκα στον κόσμο, με την οποία ο Γιώργος Λιάγκας θ΄απατούσε την Φαίη Σκορδά!

Θεωρητικά πάντα, μιας και ο παρουσιαστής έπρεπε ν΄απαντήσει στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη και έτσι «αναγκάστηκε» να εκμυστηρευτεί πως θα… παραβίαζε την εντολή «ου μοιχεύσεις», μόνο αν είχε μπροστά του τη… Charlize Theron!

«Είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο! Είμαι ερωτευμένος μαζί της! Δεν θ΄απατούσα ποτέ τη Φαίη. Αλλά αν θεωρητικά την απατούσα με κάποια, θα ήταν η Charlize Theron! Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνδρας που δεν του αρέσει η Charlize!»

Τόνισε ωστόσο, πως για εκείνον η σύζυγος του είναι «η πιο sexy γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση!»

Ποιο θεωρεί το πιο «καυτό» της στοιχείο;

«Έχει τα ωραιότερα πόδια στην ελληνική τηλεόραση. Με μεγ��λη διαφορά. Είναι μια πολύ ψηλή και όμορφη γυναίκα, με πολύ ωραία εξωτερική εμφάνιση. Αλλά αυτό για μένα έχει τελειώσει πια. Τώρα είναι άλλα στοιχεία που με συγκινούν στη Φαίη. Για μένα είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου με τον Γιάννη. Αυτό με κάνει να την ερωτεύομαι και να την αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο!»

Πώς αντέδρασε η Φαίη όταν ά��ουσε τις… δηλώσεις του συζύγου;

Στην αρχή, όταν είπε πως θα την απατούσε, σαν να… «στράβωσε» λιγάκι, λέγοντας πως «όλα μες τη ζωή είναι… ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο… μεθαύριο… δεν είμαι εκδικητικός τύπος αλλά… όλα μες τη ζωή είναι!»

Ξεκαθάρισε δε, πως εκείνη τουλάχιστον, δεν θα τον απατούσε με άλλον με κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση:

«Δεν είμαι της εξωτερικής εμφάνισης καν! Την Charlize δεν ξέρεις τι χαρακτήρα έχει!» είπε όλο νόημα στο σύζυγο που καθόταν δίπλα.

Πάλι καλά δηλαδή που στη συνέχεια «το έσωσε» ο Λιάγκας λέγοντας πως η Φαίη είναι πολύ sexy, και «γλύκανε» η παρουσιάστρια, που έναν ντουβρουτζά τον έφαγε πρωινιάτικα.

Κάντε κλικ και δείτε το video…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top