Aυτή είναι η απόλυτη γυμναστική-detox για το σώμα

Eσύ ακόμα δεν ξεκίνησες pilates;

Αναζητάς κι εσύ ένα είδος γυμναστικής για να «ξυπνήσεις» το σώμα σου από τη χειμερινή ανάπαυση και να καλωσορίσεις την άνοιξη; Τότε το reform pilates είναι ιδανικό για σένα για να υιοθετήσεις μια νέα active δραστηριότητα όσο ο καιρός ανοίγει και η διάθεση παίρνει τα πάνω της. Ακολουθούν 6 λόγοι που θα σε πείσουν.

Έχεις έλλειψη βιταμίνης D; Σε ποιες τροφές μπορείς να τη βρεις

Ανανεωμένη ενέργεια

Η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης και αναζωογόνησης. Η έναρξη της ενασχόλησης με reform pilates κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να τονώσει το σώμα και το πνεύμα σου, βοηθώντας σε να αποτινάξεις τη νωθρότητα του χειμώνα και να αγκαλιάσεις έναν πιο ενεργητικό τρόπο ζωής.

Συμπλήρωμα υπαίθριας δραστηριότητας

Καθώς ο καιρός ανοίγει, μπορεί να είσαι πιο διατεθειμένη να περάσεις χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Το reform pilates μπορεί να συμπληρώσει τις υπαίθριες δραστηριότητες βελτιώνοντας τη δύναμη, την ευλυγισία και την ισορροπία σου, ενισχύοντας τη συνολική σου απόδοση και την απόλαυση των ανοιξιάτικων δραστηριοτήτων όπως η πεζοπορία, η ποδηλασία ή η κηπουρική.

Προετοιμασία για το καλοκαίρι

Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να προετοιμάσεις το σώμα σου για τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται. Το reform pilates μπορεί να σε βοηθήσει να τονώσεις τους μυς σου, να βελτιώσεις τη στάση σου και το συνολικό επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, ώστε να αισθάνεσαι σίγουρη και δυνατή όταν είναι ώρα να βγεις στην παραλία ή να συμμετάσχεις σε υπαίθρια σπορ.

Σύνδεση μυαλού-σώματος

Το reform pilates δίνει έμφαση στη σύνδεση σώματος-πνεύματος, προωθώντας την επίγνωση των κινήσεων του σώματός σου. Η έναρξη της γυμναστικής με reform pilates την άνοιξη μπορεί να σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις μια βαθύτερη σύνδεση με το σώμα σου, επιτρέποντάς σου να κινείσαι πιο αποτελεσματικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες και να απολαμβάνεις τον πιο ζεστό καιρό.

Πρόληψη τραυματισμών

Καθώς γίνεσαι πιο δραστήρια την άνοιξη, ο κίνδυνος τραυματισμού μπορεί να αυξηθεί. Το reform pilates εστιάζει στην οικοδόμηση της δύναμης του κορμού σου, στη σταθεροποίηση των μυών και στη βελτίωση της ευλυγισίας του σώματος, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων. Ενσωματώνοντας το reform pilates στη ρουτίνα σου, μπορείς να μειώσεις την πιθανότητα πιασίματος, διαστρεμμάτων και άλλων κοινών τραυματισμών.

Ανοιξιάτικο detox για το σώμα

Ακριβώς όπως συχνά ασχολούμαστε με το ανοιξιάτικο detox των σπιτιών μας, το reform pilates μπορεί να χρησιμεύσει ως ανοιξιάτικο detox για το σώμα. Βοηθά στην αποβολή των τοξινών, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην καλύτερη λειτουργία της λέμφου, αφήνοντάς σε να νιώθεις αναζωογονημένη και έτοιμη να αγκαλιάσεις τη νέα σεζόν με ζωντάνια και σθένος.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη 

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top