Θέλεις κάτι γλυκό; Δες μερικές light επιλογές

Πώς να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για γλυκό

Πόσες φορές έχεις γυρίσει το βράδυ σπίτι κουρασμένη από τη δουλειά και θες να φας ένα γλυκό όμως τελικά δε το κάνεις γιατί σκέφτεσαι τις θερμίδες; 

Αυτά είναι τα υγιεινά φρούτα και λαχανικά του Φθινοπώρου

Ή μάλλον πόσες φορές έχεις ικανοποιήσει την ανάγκη σου για γλυκό νιώθοντας την άλλη μέρα τύψεις για τις θερμίδες που πήρες; 

Ποιο λαχανικό είναι light και συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές light και εξίσου νόστιμες επιλογές που θα ικανοποιήσουν την ανάγκη σου για γλυκό. 

Φρούτα ψητά ή βραστά με μέλι και κανέλα(μήλα, κυδώνια, σταφύλια). Ψήσε τα φρούτα(σ.σ: μήλα- σταφύλια για λίγη ώρα στον φούρνο και μετά πρόσθεσε μέλι. 

Φρουτοσαλάτα με μέλι και καρύδια: Διάλεξε τα φρούτα που σου αρέσουν και βάλε πάνω μέλι ή μελάσα ή σιρόπι αγαύης. Αν θες πρόσθεσε και ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια. 

Ζελέ με stevia: Φτιάξε ζελέ με στέβια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. 

Ζελέ με γιαούρτι το οποίο μπορείς να φτιάξεις μόνη σου( φτιάξε το ζελέ με βάση τις οδηγίες χρήσης, βάλτο μισή ώρα στο ψυγείο να κρυώσει και μετά ανακάτεψέ το με γιαούρτι, μετά βάλε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει).

Ψωμί ή φρυγανιά με μαρμελάδες με stevia

Μπανάνα με φυστικοβούτυρο

Ψωμί με τυρί κρέμα, σταφύλι με μέλι 

Ρυζόγαλο με stevia

Βάλτε σε μία κατσαρόλα δύο φλιτζάνια νερό και ένα φλιτζάνι ρύζι. Όταν το ρύζι ρουφήξει όλο το νερό, ρίξτε ένα λίτρο γάλα και ανακατέψτε για περίπου 15 λεπτά. Πέντε λεπτά πριν χυλώσει ρίξτε τη στέβια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top