4 ασκήσεις που σου χαρίζουν σέξι γάμπες

Μπορείς να τις κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Οι γυμνασμένες γάμπες-εκτός από σέξι- σε βοηθούν γενικότερα στο σώμα και στις προπονήσεις σου, αφού σε βοηθάνε να πηδήξεις, να τρέξεις, ακόμα και να σηκώσεις βάρη ευκολότερα.

Όχι μόνο ροκανίσματα - 5 συμβουλές για γραμμωμένους κοιλιακούς

Αν στοχεύσεις λοιπόν στη σμίλευση τους, πιο κάτω σου έχουμε 4 εύκολες ασκήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα στο σπίτι σου: 

Ισομετρική Ανύψωση Γάμπας

Άρχισε την άσκηση στη λογική της προηγούμενης, με άνοιγμα στα πόδια στην ευθεία των ώμων. Αυτήν τη φορά, όμως, κράτησε από ένα βαράκι στα χέρια σου και σήκω στις μύτες των ποδιών σου. Κράτα ίσια τα πόδια σου χωρίς να τοποθετείς πίεση στα γόνατα. Όσο είσαι στον αέρα, σφίξε τους μύες στις γάμπες και κρατήσου ψηλά για 5 δευτερόλεπτα.

Jumping Jacks

Άνοιξε και κλείσε τα πόδια σου πηδώντας παράλληλα με το ανεβοκατέβασμα των χεριών σου. Κάνε όσες επαναλήψεις μπορείς θέτοντας στόχο 40-50.

3 λόγοι να κάνεις Cross Training στο γυμναστήριο

4 ασκήσεις που σου χαρίζουν σέξι γάμπες

Butt kicks

Τα butt kicks είναι το λεγόμενο «πόδια πίσω» που λένε από το σχολείο. Αυτό που κάνεις είναι ουσιαστικά να ακουμπάς με το παπούτσι σου τους γλουτούς σου, σαν να τρέχεις και να σηκώνεις ψηλά προς τα πίσω τα πόδια σου.

Γρήγορα βήματα 

Άρχισε με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά μεταξύ τους και έπειτα κάνε επί τόπου μικρά βηματάκια πολύ γρήγορα. Παράλληλα, ρίχνε μπουνιές μπροστά για να γυμνάσεις και λίγο τα χέρια.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top