Όχι μόνο ροκανίσματα - 5 συμβουλές για γραμμωμένους κοιλιακούς

Πώς θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε λίγες εβδομάδες!

Δείτε 5 κορυφαίες ασκήσεις για κοιλιακούς από... ατσάλι που σας έδειξε πρόσφατα το star.gr

Αναζητάς αποτελεσματικούς τρόπους ώστε να λεπτύνεις και να τονώσεις την κοιλιά σου, αποκτώντας τη γράμμωση που πάντα ονειρευόσουν; Τότε τι καλύτερο από το να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών προς αυτήν την κατεύθυνση, εφαρμόζοντας μία από αυτές κάθε μέρα που περνά. Οι personal trainers εγκρίνουν τα παρακάτω tips και η τέλεια κοιλιά θα έρθει σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Ταλαιπωρείσαι από φούσκωμα; 4 βότανα που θα σε βοηθήσουν να το αποχωριστείς

Κάψε λίπος με αερόβια άσκηση

Αποκάλυψε τους κοιλιακούς σου μυς χάνοντας το λίπος που τους κρύβει, βάζοντας στην καθημερινότητά σου την αερόβια άσκηση. Προσπάθησε να αυξάνεις τον καρδιακό παλμό σου για 30 λεπτά τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας (χώρισε το χρόνο στα δύο, αν χρειάζεται). Οι ασκήσεις που αυξάνουν τον καρδιακό παλμό, όπως το γρήγορο περπάτημα, το jogging, το ποδήλατο ή ο χορός, καίνε 145-300 θερμίδες κάθε φορά (η μέτρηση αναφέρεται σε γυναίκα βάρους 65 κιλών). Αν μάλιστα επιλέξεις τη διαλειμματική άσκηση, θα κάψεις ακόμη περισσότερο λίπος και θα δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Βελτίωσε τη στάση σου

Οι ώμοι, οι γοφοί, τα γόνατα και οι αστράγαλοί μας πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένοι ώστε να στεκόμαστε σωστά και να μην πετάει η αντιαισθητική κοιλίτσα. Έχε το πάντα στο νου σου.

Ανάπνευσε ελεύθερα

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως κρατούν την αναπνοή τους όταν εκτελούν κοιλιακούς. Αν όμως αναπνεύσεις ελεύθερα, το οξυγόνο θα κάνει τις ασκήσεις κοιλιακών πιο ασφαλείς και εύκολες.

7 τρόποι να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε λίγες μέρες

Όχι μόνο ροκανίσματα - 5 συμβουλές για γραμμωμένους κοιλιακούς

Κατανάλωσε «καλούς» υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες μπορεί να σου χαρίσουν επίπεδη κοιλιά, αρκεί αυτοί να είναι ολικής αλέσεως. 5 μερίδες την ημέρα (μία μερίδα ισοδυναμεί με μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως ή 1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένο καστανό ρύζι) επιτρέπονται στη διατροφή σου, οπότε βάλτους στο πρόγραμμα. Τα προϊόντα ολικής αλέσεως βοηθούν στο να κάψεις περισσότερο λίπος από την κοιλιά σε σχέση με το να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις, τρώγοντας επεξεργασμένους υδατάνθρακες.

Επιτάχυνε το μεταβολισμό σου

Οι μύες καίνε θερμίδες, αλλά το λίπος απλώς κάθεται εκεί. Κάνε λοιπόν βάρη δύο φορές την εβδομάδα, σε μη συνεχείς ημέρες, ώστε να σφίξεις παντού στο σώμα σου, επηρεάζοντας θετικά και την κοιλιά σου. Οι γυναίκες που εκτελούν άσκηση μυϊκής ενδυνάμωσης έχει παρατηρηθεί ότι χάνουν περισσότερο κοιλιακό λίπος από αυτές που απλώς περπατούν γρήγορα για αρκετά χιλιόμετρα.

 

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top