Junk food: Έφαγες πολύ από αυτό; Δες τι συμβαίνει στο σώμα σου

Τι θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τις τοξίνες

junk food

Αν έχει τύχει να καταναλώσεις αρκετά τέτοια φαγητά, μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις και κάτι καλύτερο στον εαυτό σου. Έτυχε το προηγούμενο διάστημα και κατανάλωσες αρκετή ποσότητα junk food.

Mηλόξυδο: Τα απίστευτα οφέλη για τον οργανισμό μας

Ξέρεις τι συμβαίνει στο σώμα σου αν φας αρκετό junk food;

Το σώμα σου θα έχει μια δύσκολη και παρατεταμένη πέψη με αποτέλεσμα την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων τοξινών. Στην προσπάθεια να εξουδετερώσει την αυξημένη οξύτητα κατακρατά υγρά με αποτέλεσμα να νιώθεις πρήξιμο και το βάρος σου να αυξάνεται.

Τι θα σε βοηθήσει;

Τρόφιμα πλούσια σε κάλιο και νερό θα συμβάλλουν στην απομάκρυνση του περιττού νατρίου από το σώμα σου. Το πεπόνι, τα σταφύλια, το πορτοκάλι, το σπανάκι, το αβοκάντο και η γλυκοπατάτα είναι καλές επιλογές.

Το γιαούρτι, εκτός από το ότι είναι πλούσιο σε κάλιο, θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις την ισορροπία στα καλά βακτήρια του εντέρου σου. Κατανάλωσέ το σκέτο ή με λίγα κεράσια ή βατόμουρα, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, ή με λίγους ξηρούς καρπούς πλούσιους σε Ω3 λιπαρά οξέα.

Ενυδατώσου με άφθονο νερό, αλλά και με 1 ποτήρι πράσινο τσάι με τζίντζερ και λεμόνι. Το τζίντζερ θα σε βοηθήσει πολύ στο αίσθημα φουσκώματος.

Eφτά κίνητρα για να πηγαίνεις συχνότερα στο γυμναστήριο

Διάλεξε ένα φιλέτο ψαριού πλούσιο σε Ω3 λιπαρά οξέα, που έχει φανεί ότι καταπολεμούν τις τοξίνες λόγω της αντιφλεγμονώδους ιδιότητάς τους.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top