Eφτά κίνητρα για να πηγαίνεις συχνότερα στο γυμναστήριο

Τι να κάνεις για να πηγαίνεις με κέφι για γυμναστική

Η επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές σηματοδοτεί και την επιστροφή στις συνήθειές μας όπως η γυμναστική. Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να μην αντέχει ακόμη ένα σετ κοιλιακών ή 5 χιλιομέτρων στο διάδρομο και να προτιμά την ασφάλεια της παρακολούθησης μιας ταινίας στον καναπέ συνοδεία μπισκότων. Το Platform έχει όμως όλους τους τρόπους να σε κινητοποιήσει ώστε να πηγαίνεις συχνότερα στο γυμναστήριο.

Κale: Ένα λαχανικό με πολλά οφέλη

Βάλε όμορφα ρούχα

Το να φοράς τα παλιά μπλουζάκια του αδερφού σου ή μια φόρμα γυμναστικής από το Λύκειο μπορεί να είναι βολικό, όμως σίγουρα δεν θα σου φτιάξει ιδιαίτερα τη διάθεση. Το να διαλέξεις όμως όμορφα ρούχα γυμναστικής σου δίνει το απαραίτητο κίνητρο να σηκωθείς από τον καναπέ και να τα δείξεις! Στην πραγματικότητα, η ίδια η κίνηση του να αλλάξεις ρούχα είναι από μόνη της αρκετή για τον εγκέφαλο ώστε να μπει σε mood βγαίνω-από-το-σπίτι, πράγμα που θα κάνει πιο εύκολη την επίσκεψή σου στο γυμναστήριο.

Δεσμεύσου να γυμνάζεσαι με έναν φίλο/-η

Το να παραλήψεις μια ημέρα από το πρόγραμμα της γυμναστικής σου θα προκαλέσει σίγουρα τύψεις σε εσένα, αλλά δεν είναι πως χάλασε κι ο κόσμος. Όταν όμως έχεις δεσμευθεί να γυμνάζεσαι με έναν φίλο/-η είναι δύο πλέον τα άτομα που θα απογοητεύσεις, οπότε το σκέφτεσαι πολύ καλά πριν να ακυρώσεις ακόμη μια εξόρμηση στο γυμναστήριο.

Πήγαινε νωρίς

Όταν ξυπνάς νωρίς το πρωί για γυμναστική και ξεκινάς την ημέρα σου κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο οργανισμός σου συνηθίζει σε αυτή τη ρουτίνα και είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρείς ένα υγειές πρόγραμμα γυμναστικής στην καθημερινότητά σου. Οι πρώτες φορές ενδέχεται να είναι δύσκολες, μετά όμως ποιος σε πιάνει!

Άλλαξε τη ρουτίνα σου

Μπορεί ο λόγος που δεν βρίσκεις κίνητρο να πας για γυμναστική να μην είναι άλλος από το ότι έχεις απλά βαρεθεί τη γυμναστική που κάνεις. Δοκίμασε να αλλάξεις πρόγραμμα στα όργανα ή ολόκληρη τη φιλοσοφία του πως γυμνάζεσαι, δίνοντας μια ευκαιρία στη γιόγκα ή στην κολύμβηση, και θα δεις ότι η διάθεση για γυμναστική θα επανέλθει.

Γυμνάσου κοντά στο σπίτι σου


Αυτό το στούντιο πιλάτες του κέντρου που γράφτηκες στην αρχή της χρονιάς είναι πραγματικά φοβερό, αλλά η 1,5 ώρα που χρειάζεσαι για να φτάσεις ίσως αποτελεί το πραγματικό εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τη γυμναστική που κάποτε ορκίστηκες να μην παρατήσεις. Διάλεξε έναν χώρο κοντά στο σπίτι σου, σε απόσταση που να μπορείς να κάνεις περπατώντας ή τρέχοντας για ζέσταμα και δεν θα χάσεις.

Κάνε γυμναστική με έναν trainer

Όπως όταν δεσμεύεσαι με έναν φίλο δεν σου είναι εύκολο να αναβάλεις τη γυμναστική σου, έτσι και όταν κάνεις μαθήματα με έναν επαγγελματία διατηρείς ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής, λαμβάνοντας επίσης και τις κατάλληλες οδηγίες για το σώμα και τις δυνατότητές σου.

Κάνε εικόνα τα επιθυμητά σου αποτελέσματα

Και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργεί για εσένα, τότε προσπάθησε να κάνεις εικόνα το σώμα που θα αποκτήσεις κάνοντας συστηματική γυμναστική, όπως και τη βελτίωση στην ποιότητα ζωής σου και την υγεία σου. Και τότε θα σηκωθείς μια ώρα αρχύτερα για να επισκεφθείς το γυμναστήριο!

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή:www;allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top