Δημήτρης Ορφανάκος: «Βάλτε στόχους, μη χάνετε το κίνητρό σας»

Τι επισημαίνει ο γνωστός personal trainer στους αναγνώστες του Star.gr

Το κίνητρο αποτελεί το σημαντικότερο «εργαλείο» -και ώθηση- για να κάνει κάποιος οποιαδήποτε νέα αρχή και ουσιαστικό ξεκίνημα στη ζωή του. Ο personal & weight trainer trainer, Δημήτρης Ορφανάκος, επισημαίνει σε όλους τους αναγνώστες του Star.gr πόσo μεγάλη αξία έχουν το κίνητρο, η επιμονή και ο στόχος σε όλους εκείνους που αγαπούν και σέβονται το σώμα και την υγεία τους και στοχεύουν στην καθημερινή ευεξία, εσωτερική γαλήνη, δύναμη και ισορροπία.

Κίνητρο και άσκηση: Δύο έννοιες αλληλένδετες!

«Δώσε χρόνο στο σώμα σου και αγάπησέ το, γιατί -είτε σου αρέσει είτε όχι- είσαι υποχρεωμένος να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου σε αυτό. Όπως τόσο καιρό έτρωγες και έβαλες όλα αυτά τα κιλά πάνω σου με μεγάλο ποσοστό λίπους, μην περιμένεις να τα χάσεις σε έναν ή δύο μήνες. Όταν αφήνεις το σώμα σου, σε αφήνει και αυτό. Μην καταφεύγεις σε εφήμερες 'δόξες' γεμάτες μελλοντικές παρενέργειες (που εννοείται ότι δε θα συμβεί σε εσένα...), δεν υπάρχει εύκολος τρόπος δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο, υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά και καλή διατροφή».

Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στο σώμα σου και αυτό θα σε ανταμείψει. Τίποτα δεν είναι αδύνατο με υπομονή και σκληρή δουλειά

9 full body ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε παντού!

«Και όχι δεν υπάρχουν δικαιολογίες τύπου 'δεν εχω χρήματα για διατροφή και χρόνο για μαγείρεμα'. Μπορείς να κανεις τέλεια διατροφή πολύ φθηνά και μπορεις να αφιερώσεις δύο ώρες από την Κυριακή σου να μαγειρέψεις τα μεταπροπονητικά σου γεύματα για όλη τη βδομάδα. Όλα τα άλλα είναι απλώς προφάσεις. Βάλε στόχους, μη χάνεις το κίνητρό σου. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στο σώμα σου και αυτό θα σε ανταμείψει. Τίποτα δεν είναι αδύνατο με υπομονή και σκληρή δουλειά».

Καίμε το λίπος που βάλαμε τον χειμώνα σε 8 λεπτά!

Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης: Αυτά είναι τα μικρά θαύματα της άσκησης! Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι: Η γυμναστική δεν είναι απλώς μία ενασχόληση, είναι τρόπος ζωής! Δεν τα παρατάμε ποτέ, κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!

Καλή σας προπόνηση, λοιπόν!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top