4 + 1 πράγματα που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει για να χάσεις κιλά

Μπορεί να σε βοηθήσουν, ρίξε μια ματιά

Υγιεινή διατροφή

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να χάσεις κιλά. Το να προσπαθείς απλά να κόψεις το φαγητό ίσως να μην λειτουργεί σε εσένα. Δοκίμασε λοιπόν τα παρακάτω κόλπα. Σημασία έχει να κάνεις τη διατροφή και την άσκηση τρόπο ζωής.

Τι υγιεινό να φτιάξω τις ώρες της τηλεργασίας;

Γέμισε το σπίτι με post-it
Χρησιμοποίησε χρωματιστά post-it για να γράψεις ενθαρρυντικά σχόλια στον ίδιο σου τον εαυτό. Κόλλησε τα σε σημεία του σπιτιού που επισκέπτεσαι συχνά ώστε να τα βλέπεις όσο πιο συχνά γίνεται. Γράψε πράγματα που σε βοηθάνε να νιώσεις καλύτερα. Το ψυγείο είναι ένα πολύ καλό σημείο.

Φόρεσε τα σωστά αθλητικά ρούχα
Το να βάλεις ένα φαρδύ παλιό t-shirt και τη φόρμα του φίλου σου, δεν θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Φόρεσε όμορφα αθλητικά ρούχα που θα σε εμπνεύσουν να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο.

Smoothie bowl: Φτιάξε το πιο νόστιμο πρωινό που θα σε γεμίσει ενέργεια

Δες με άλλο μάτι τη γυμναστική
Όσοι άνθρωποι βλέπουν τη γυμναστική ως αγγαρεία δεν μπορούν να καταφέρουν εύκολα αποτέλεσμα. Η γυμναστική βοηθάει στο χάσιμο κιλών αλλά είναι πολύ πιο σημαντική για άλλους λόγους. Μερικοί από αυτούς είναι:

-Βελτιώνει την ψυχολογία και μειώνει τα συμπτώματα μελαγχολίας και κατάθλιψης.
-Δίνει απίστευτη ενέργεια και σε κάνει πιο συγκεντρωμένη στους στόχους σου.
-Προστατεύει από πολλές αρρώστιες και βελτιώνει τη φυσική κατάσταση.
-Βοηθάει στον καλύτερο ύπνο και σε κάνει να νιώθεις  και να δείχνεις νεότερη
-Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Φτιάξε ένα ξεχωριστό σημείο για σνακ
 Μέσα στη μέρα σε πιάνουν σε πολλές φάσεις διάφορες λιγούρες που συνήθως είναι υπεύθυνες για τα έξτρα κιλά. Αυτές θα μπορούσαν να αποφευχθούν με την κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση. Όταν σε πιάνει πείνα είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο να σκεφτείς πως θα αρκεστείς στο να φάτε 2 μικρά καρότα (σκέτα), ειδικά αν πρέπει να τα καθαρίσεις εκείνη την ώρα. Γι’ αυτό ετοίμασε τα όλα από πριν!

Φτιάξε έναν κουμπαρά
 Δημιούργησε  έναν κουμπαρά ως επιβράβευση για τον κόπο σου. Έτσι κάθε φορά που κάνεις τη γυμναστική σου μπορείς να βάζεις μέσα στον κουμπαρά 1 ευρώ ως επιβράβευση. Σε ένα μήνα θα έχουν μαζευτεί περίπου 30 ευρώ και θα μπορείς με αυτά τα λεφτά να αγοράσεις μια όμορφη μπλούζα, ένα πορτοφόλι ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Τέλος, σταμάτησε να αγχώνεσαι.  Λίγα κιλάκια παραπάνω δεν πρέπει να αρκούν για να σου χαλάσουν τη διάθεση. Και τι έγινε που είσαι 5-6 κιλά παραπάνω; Και τι έγινε που έχεις  ακόμη και 10 κιλά παραπάνω; Χαλάρωσε, ηρέμησε, βάλτε τη ζωή σας σιγά-σιγά σε τάξη και προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα που μπορείς να προσπαθήσεις πάλι από την αρχή.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top