Αυτές είναι οι 2 καλύτερες ασκήσεις για λεπτούς μηρούς και ψηλότερα πόδια

Μπορείς να τις κάνεις ακόμα και στο σπίτι!

γυμνασμένη κοπέλα

Όλες ζηλεύουμε τα καλογυμνασμένα λεπτά πόδια τα οποία φαίνονται υπέροχα με κάθε ρούχο και τραβούν όλα τα βλέμματα. Υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσουμε κι εμείς; Φυσικά! Δοκίμασε τις 2 παρακάτω ασκήσεις και μετά από 20 μέρες θα μας θυμηθείς!

Άσκηση για ψηλότερα πόδια – Στάση Bird dog (υπερδιάταση)

 

Στάσου όρθια με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά στο ύψος των γοφών, κρατώντας τους ώμους και την πλάτη σου ίσια.

  • Με το δεξί σου πόδι κάνε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω και χαμήλωσε παίρνοντας θέση προβολής. Διατήρησε τον κορμό σου κάθετο στο πάτωμα και τα γόνατά σου έτσι ώστε να σχηματίζουν σχεδόν ορθή γωνία.
  • Σήκωσε τα χέρια σου ψηλά πάνω από το κεφάλι σου, κρατώντας τους ώμους σου πίσω και χαμηλωμένους.
  • Τώρα γείρε προς τα εμπρός, καθώς σηκώνεις με αργό ρυθμό το δεξί σου πόδι από το πάτωμα. Προσπάθησε να σχηματίσεις με το σώμα σου μια ευθεία γραμμή – από τα δάχτυλα των χεριών σου ως αυτά του δεξιού σου ποδιού.
  • Σφίξε τους γλουτούς σου, κράτα τους γοφούς σου στο ίδιο επίπεδο και διατήρησε την ισορροπία σου, δουλεύοντας τους εσωτερικούς σου μυς.
  • Κρατήσου σε αυτή τη στάση όσο περισσότερο μπορείς και έπειτα χαμήλωσε πάλι το σώμα σου στη στάση προβολής και επανάλαβε δύο με έξι φορές για το κάθε πόδι.

 

Άσκηση για λεπτούς μηρούς – Προβολές

 

Από την όρθια στάση και κρατώντας τα πόδια σου στην ευθεία των γοφών, κάνε με το δεξί σου πόδι 2 βήματα μπροστά (περίπου 60 εκατοστά). Η φτέρνα του αριστερού σου ποδιού πρέπει να μην ακουμπάει στο πάτωμα.

  • Ρίξε το βάρος σου στη δεξιά φτέρνα και χαμήλωσε το σώμα σου παίρνοντας στάση προβολής.
  • Κράτησε το δεξί σου γόνατο πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών σου, την πλάτη σου ίσια και σφίξε την κοιλιά σου.
  • Σήκωσε σιγά σιγά το σώμα σου προς τα πάνω, πιέζοντας τη δεξιά σου φτέρνα. Επανάλαβε 12-15 φορές και έπειτα κάνε το ίδιο αλλάζοντας τη θέση των ποδιών.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top