Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι γυμναστική κάνει και διατηρεί αυτό το κορμί

Δες ποια είναι τα μυστικά της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα ωραία και  καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. 

Η κριτής του  Greece’s Next Top Model αποκάλυψε στο περιοδικό SHAPE τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί.

«Έχω έναν personal trainer που είναι και κολλητός μου, τον λένε John Liga, είναι celebrity trainer και γυμναζόμαστε δύο φορές την εβδομάδα. Πηγαίνουμε σε ένα private γυμναστήριο, το Drive 495 του Don Saladino στο Σόχο, όπου επικρατεί ευλαβική ησυχία, γιατί είναι σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος όταν γυμνάζεσαι.

Εκεί ο John έχει κάθε φορά άλλο πρόγραμμα, βασισμένο στις ασκήσεις όλων των αθλημάτων, από μπάσκετ, ποδόσφαιρο και στίβο μέχρι γιόγκα!

Αυτή η εναλλαγή με βοηθά να μη βαριέμαι και να έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Ο γυμναστής μου είναι επίσης και founder σε ένα app που λέγεται LIFT session και, όταν δεν είμαι στη Νέα Υόρκη, κλείνουμε ραντεβού και γυμναζόμαστε μαζί live. Εγώ τις προάλλες ήμουν στη Σαντορίνη κι εκείνος είχε ήδη σχεδιάσει το πρόγραμμά μου, μου έβαλε μουσική, μου έλεγε τι να κάνω και με διόρθωνε. Είναι τέλειο, γιατί μπορείς να το κάνεις παντού, με τους καλύτερους trainers στον κόσμο στο tablet σου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως τον ελεύθερό της χρόνο κάνει πιλάτες ή μπαλέτο.

«Υπάρχει ένα πολύ ωραίο στούντιο, το Ballet Beautiful της Mary Helen Bowers στο Σόχο, στο οποίο πηγαίνουμε πολλά μοντέλα, γιατί οι χορευτικές κινήσεις μάς βοηθούν στις φωτογραφήσεις. Όταν είμαι στην Ελλάδα, γυμνάζομαι στο Performance 22 με τον Νίκο Παπαβασιλείου και την υπόλοιπη ομάδα. Χθες, που τους είπα ότι έχω φωτογράφηση για εξώφυλλο, με λιώσανε για 2 ώρες!».

Όσο για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για το γυναικείο σώμα;

«Νομίζω ότι οι γυναίκες χρειαζόμαστε δύο-τρεις φορές την εβδομάδα αερόβια άσκηση για αντοχή και μείωση του στρες – ακόμα και 45 λεπτά περπάτημα αρκούν. Οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε γυμναστική με λίγα βάρη, γιατί μας προσδίδει σφιχτό σώμα. Επίσης, το Πιλάτες ισιώνει τον κορμό και μας… ψηλώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top