5 τρόποι για να χάσεις θερμίδες σε ένα ΠΣΚ

Τη Δευτέρα θα έχεις χάσει βάρος

χαρταετός

Είτε μείνεις στην Αθήνα, είτε εκδράμεις στην εξοχή, τα αυγουστιάτικα Παρασκευοσαββατοκύριακα σε αφήνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με μερικά κιλάκια παραπάνω. Εκτός κι αν βρεις τον τρόπο να κάψεις θερμίδες!

Αν νιώθεις πιεσμένη και κάθε ΣΚ βρίσκεις την ευκαιρία να ξεσαλώσεις, να φας και να πιεις με την καρδιά σου, επιλογή σου.

Αν όμως θέλεις να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου και να εκτονωθείς με δραστηριότητες και όχι με ουζοποσία στη θάλασσα, δες παρακάτω τι να κάνεις:

1. Πέτα αετό: Έχουμε ανέμους, το ξέρεις. Και το πέταγμα του αετού, φίλη, είναι σπορ και δεν είναι μόνο για την Καθαρά Δευτέρα. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται όταν το κάνουν οι άλλοι. Θα τρέξεις, θα σκύψεις, θα κουβαλήσεις, θα περπατήσεις για να πας να τον βρεις, ή ακόμα και θα σκαρφαλώσεις. Εάν έχεις και πιτσιρίκια μαζί σου, θα κάνεις την τέλεια γυμναστική. Και θα το ευχαριστηθείς!

2. Κάνε πετάλι: Ξεσκόνισε το ποδήλατό σου, φούσκωσε τα λάστιχα και ξεκίνα τις κοντινές βόλτες με την παρέα σου.

3. Βόλταρε με τον σκύλο σου: Αν έχεις πάει στην εξοχή, ευκαιρία να κάνετε βόλτες δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό. Τρέχει αυτός; Τρέχεις κι εσύ!

4. Κάνε πάρτυ: Χωρίς πολλά πολλά. Βάλτε μουσική και χορέψτε με την ψυχή σας. Αν το οργανώσεις, θα έχεις δημιουργήσει την καλύτερη ανάμνηση για όλους.

και τέλος,

5. Κάνε περισσότερο σεξ. 

 

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top