H Ελένη Καραΐνδρου στο Μέγαρο

Για τρεις μοναδικές παραστάσεις

H Ελένη Καραΐνδρου στο Μέγαρο

Η διεθνούς φήμης ελληνίδα δημιουργός, Ελένη Καραΐνδρου, επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής και στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης για τρεις μοναδικές παραστάσεις, πέντε χρόνια μετά από την επιτυχημένη «Ελεγεία του ξεριζωμού».

Η δημιουργός θα παρουσιάσει την Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ένα νέο πρόγραμμα αποτελούμενο από το έργο Δαβίδ, σκηνική Καντάτα για μέτζο σοπράνο, βαρύτονο, βιόλα, όμποε, αφηγητή και ορχήστρα δωματίου σε ποίηση αγνώστου ποιητή της Χίου του 18ου αιώνα μαζί με ολοκαίνουργιες αλλά και παλαιότερες συνθέσεις της για το θέατρο και τον κινηματογράφο, μερικές από τις οποίες θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά στο κοινό.

Στη συναυλία συμμετέχουν κορυφαίοι έλληνες και ξένοι δεξιοτέχνες, οι περισσότεροι συνεργάτες της συνθέτριας. Ο Αλέξανδρο Μυράτ έχει τη μουσική διεύθυνση των συναυλιών, ενώ το ρόλο του αφηγητή, ο Δημήτρης Καταλειφός. Την καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων έχει αναλάβει ο διάσημος παραγωγός Μάνφρεντ Άϊχερ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Αντώνης Αντύπας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top