Release Athens 2024: Jain και Telanova - Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού

Release Athens 2024: Jain και Telanova - Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Η διάθεση των εισιτηρίων για την πιο χορευτική βραδιά του Release Athens 2024, μόλις ξεκίνησε! Jain, Telenova & ακόμα ένα μεγάλο όνομα, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού!

Release Athens 2024: Η Jain και οι Telanova στην Πλατεία Νερού

Εισιτήρια/Πληροφορίες: https://www.releaseathens.gr/event/parovstelar-jain/

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια και παραγωγός Jain που χαλάει κόσμο τα τελευταία χρόνια, με super hits όπως τα “Makeba”, “Come”, “Alright”, και το ραγδαία ανερχόμενο ατμοσφαιρικό τρίο Telenova από την Αυστραλία αποτελούν τα πρώτα ονόματα για την πιο «φρέσκια» και χορευτική βραδιά της φετινής διοργάνωσης.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια της ποπ, Jain, έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση για το δυναμικό και πολυπολιτισμικό της στυλ, επηρεασμένο από τα πολλά μέρη που έχει αποκαλέσει σπίτι της. Μεγαλώνοντας στο Dubai, το Abu Dhabi και το Congo, αφομοίωσε τις ιδιαίτερες μουσικές παραδόσεις και κουλτούρες αυτών των περιοχών και τις ενσωμάτωσε στον πολυσυλλεκτικό της ήχο. Από την εφηβεία της ξεκίνησε να συνδυάζει αραβικούς και αφρικανικούς ρυθμούς με την ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα πραγματικά προσωπικό ύφος.

Οι Telenova δημιουργήθηκαν το 2020, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Το συγκρότημα αποτελείται από την τραγουδίστρια, συγγραφέα και σκηνοθέτη Angeline Armstrong και τους πολυοργανίστες και παραγωγούς Edward Quinn και Joshua Moriarty.

Ο ήχος τους βασίζεται στα samples και συνδυάζει το trip hop με τη χορευτική pop, όπως φάνηκε από το ντεμπούτο τους, το EP “Tranquilize”, που κυκλοφόρησε το 2021. Με κινητήρια δύναμη το single “Bones”, καθώς και το σαρωτικό επόμενο EP “Stained Glass Love”, οι Telenova έχουν αποκτήσει παθιασμένους οπαδούς εντός και εκτός των συνόρων της χώρας τους, χάρη στην υποστήριξη από το BBC 6 Music, το KCRW, τη Vogue Paris, το NME, το Triple J και άλλα σημαντικά ραδιόφωνα του κόσμου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top