Συναυλία με την Ελένη Δήμου στο Πεδίον του Άρεως

Η ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει επιτυχίες που «μίλησαν» στην καρδιά μας

Στην Κεντρική σκηνή «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»  το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, η Ελένη Δήμου θα μας ξυπνήσει αναμνήσεις από το παρελθόν.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει επιτυχίες που «μίλησαν» στην καρδιά μας.

«Ετοιμάζω ταξίδι», «Δε με νοιάζει», «Τραγούδι Γενεθλίων», «Προσωπικά», είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει.
στο Πεδίον Άρεως.

40 χρόνια τραγουδά για τον έρωτα και την κοινωνική και πολιτική διάσταση του έρωτα, με μουσική και λόγια σπουδαίων δημιουργών, που γράφτηκαν από καρδιάς, κυρίως όμως, με τον λόγο τριών σημαντικών γυναικών!

Η καθεμία σπουδαία και ξεχωριστή, για την αυθεντικότητα και την χαρακτηριστική ποιητική γλώσσα γραφής.
Μαριανίνα Κριεζή - Λίνα Νικολακοπούλου - Τασούλα Θωμαΐδου, οι τρεις γυναίκες στιχουργοί-ποιήτριες, που μου έγραψαν μεγάλα τραγούδια και με κάνουν περήφανη ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο.

Η Ζωή Είναι Γυναίκα...

«Μου ζητήθηκε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που να έχουν την γυναίκα, ηρωίδα. Η γυναίκα πρέπει να έχει την θέση που της αξίζει στην κοινωνία!

Η γυναίκα μάνα, κόρη, αδερφή, σύντροφος, σύζυγος, φίλη, εργαζόμενη, νοικοκυρά, καλλιτέχνης. Η γυναίκα έχει υποστεί πολλά, έχει δώσει μάχη για να έχει ίσα δικαιώματα και ελευθερίες.

Στο πρόγραμμα αυτό θα ακούσετε μια επιλογή τραγουδιών, που είτε έχουν ερμηνεύσει γυναίκες, είτε έχουν γραφτεί από γυναίκες και κάποια που γράφτηκαν από άνδρες δημιουργούς, πάντα με έμπνευση τις γυναίκες. Τα περισσότερα φυσικά, θα είναι από την προσωπική μου δισκογραφία, και το δώρο μου για εκείνη την βραδιά, θα είναι ένα καινούργιο τραγούδι, που μου έγραψαν ο Χρήστος Νικολόπουλος την μουσική και ο Γιάννης Κολλιάκος τους στίχους, με τίτλο «Βήματα Μοιραία», αφιερωμένο στην μνήμη της Μαλβίνας Κάραλη κι εκεί θα το πρωτοπαρουσιάσω.

Επίσης θα ακουστούν τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών, μέσα στο Πεδίον του Άρεως, στο Φεστιβάλ Βιβλίου, και σας υπόσχομαι πως θα είναι μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, από την επιλογή των τραγουδιών που κάναμε με τους συνεργάτες μου, για να τιμήσουμε τις γυναίκες!» ανέφερε η σπουδαία ερμηνεύτρια. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top