Στον Πειραιά το Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων

Στο επίκεντρο η τραγωδία στα Τέμπη και η ασφάλεια των συγκοινωνιών

24ο Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων

Με ομιλητές σημαντικούς εκπροσώπους  του νομικού κόσμου της χώρας αρχίζει την Παρασκευή 31 Μαρτίου  το 24ο Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Άνοιξη στο Μουσείο Ακρόπολης με μουσική και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα!

Η τραγωδία στα Τέμπη και οι ποινικές διαδικασίες στα μεγάλα δυστυχήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα θα είναι το κύριο θέμα στην ενότητα  «Η ασφάλεια  χερσαίων, ναυτικών και αεροπορικών  συγκοινωνιών . Επιπλέον εισηγήσεις θα γίνουν για άλλες τρεις θεματικές ενότητες, στα ένδικα μέσα , το ναυτικό δίκαιο και στη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. 

Στο συνέδριο θα παραστούν Δικαστές και Εισαγγελείς όλων των βαθμίδων, Καθηγητές των Νομικών Σχολών της χώρας και κορυφαίοι ποινικολόγοι. 

Στο συνέδριο τιμάται η μνήμη του Λάμπρου Μαργαρίτη, Καθηγητή Νομικής του ΑΠΘ και Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ένωσης. 

Το συνέδριο θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής με σεμινάριο και θέμα «Το  έγκλημα της απάτης στον παλιό κινηματογράφο». Το πρωί του Σαββάτου τις εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξει με χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων Γιάννης Γλύκας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top