Ο Αδάμ Τσαρούχης δίνει συναίσθημα του Αγίου Βαλεντίνου στο Half Note

Η γιορτή της αγάπης μέσα από ένα μουσικό πρόγραμμα που υμνεί τον έρωτα

Αδάμ Τσαρούχης: Live Του Αγίου Βαλεντίνου Στο Half Note

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο Αδάμ Τσαρούχης έπειτα από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που υμνεί τον έρωτα.

O Αδάμ Τσαρούχης ξεχώρισε ερμηνεύοντας Τζορτζ Μάικλ

Παρουσιάζοντας τραγούδια από τη δισκογραφία του καθώς και νέα τραγούδια από τον νέο του αγγλόφωνο δίσκο με τίτλο «Other directions». Ο Αδάμ Τσαρούχης θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του εργασίες αλλά και επιλογές από το Juke Box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως «kissing a fool» του αγαπημένου George Michael αλλά και το «Τυχερό αστέρι» του Κ. Βήτα το «Feeling good», προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Mας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία» με τραγούδια όπως το «Όπως μπαίνει ο χειμώνας» σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη και το «Ρετρό» σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Τόσο πολύ» που αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς» σε μουσική Γιώργου Γκέκα και στίχους Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη, καθώς και τη διασκευή «Just walk away» που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Ευρωπαϊκές χώρες κατακτώντας το Νούμερο 1 στην Αυστρία στο itunes Easy listening, Nούμερο 26 στην Ισπανία, Νούμερο 66 στην Ρωσία. Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά.

Μαζί του στις 14 Φεβρουαρίου, special guest η Μιρέλα Πάχου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πλήκτρα – Θανάσης Τερψιόπουλος
Σαξόφωνο – Φοίβος Μποζάς
Τύμπανα – Γιώργος Κωστελέτος
Μπάσο – Χάρης Πανταζής

Info
ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ 
MY VALENTINE 
ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΥ
Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων: από 10€
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top