Οι 30 Seconds To Mars στην Ελλάδα!

Η Spicy εκπλήσσει και εντυπωσιάζει!

Οι 30 Seconds To Mars στην Ελλάδα!
Αμερικανικό μουσικό συγκρότημα με τεράστια επιτυχία παγκοσμίως το οποίο όπου πάει γίνεται χαμός…

Η απάντηση είναι «30 seconds to Μars» και η εντυπωσιακή είδηση ότι η Spicy τους υποδέχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία!

Με ιδιαίτερη τιμή και σε μία από τις πιο κατάλληλες στιγμές, η Spicy υποδέχεται την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 στην Ελλάδα το νέο stadium-rock γκρουπ του πλανήτη, την τριαδική οντότητα από τις Η.Π.Α., που συγκλονίζει τα στάδια και τα festival fields.

Με το βλέμμα μπροστά, με τους χιλιάδες fans, με την ξεχωριστή αισθητική και την μαγική διαδραστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει όλα τους τα live.

Με έναν frontman που καταβροχθίζει και καταβροχθίζεται, στην κόψη του ξυραφιού, στην κορυφή του πλήθους... εκεί που κανείς δεν τολμά να σταθεί... στο όριο.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κέντρο Ιππασίας - Πάρκο Γουδή

Ολυμπιακά Ακίνητα

Ο τίτλος του πρόσφατου άλμπουμ των Thirty Seconds to Mars - This Is War - δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στις προσωπικές μάχες του συγκροτήματος ή ένα σχόλιο για την παγκόσμια κρίση και τις οικονομικές αναταραχές, αλλά και "φόρο τιμής" στη διαβόητη, πλέον, μήνυση ύψους $30,000,000 που έκανε στο γκρουπ η Virgin Records, υπόθεση που έληξε μετά από μήνες δικαστικής διαμάχης.

Το This Is War αντανακλά το αποτέλεσμα μιας 18μηνης δημιουργικής πάλης, που δόθηκε με σθένος αλλά ιδιωτικά, μέσα σε ένα στούντιο κτισμένο στην πλευρά ενός σπιτιού κρυμμένου κάπου στα Hollywood Hills. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; ένα θριαμβευτικό, επικό ηχητικό δημιούργημα, εξέλιξη του οράματος που άρχισε να ξετυλίγεται με το ντεμπούτο τους, το 2002, και το πολύ-πλατινένιο A Beautiful Lie που ακολούθησε, το 2005.

Αυτό που εκπλήσσει στο άλμπουμ είναι -ίσως- το πιο εντυπωσιακό όργανο που ακούγεται στο άλμπουμ να είναι τελικά ο μεγαλειώδης ήχος που παράγουν οι χιλιάδες οπαδοί των Thirty Seconds to Mars - κάτι περισσότερο από 100,000 fans γνωστοί και ως The Echelon, που ακούγονται να τραγουδούν με μια φωνή, σε ολόκληρο το δίσκο!

Το άλμπουμ This Is War κυκλοφόρησε από την Virgin Records στις 8 Δεκεμβρίου, και είναι το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ των TSTM.

MARS FACTS:

- Oι Thirty Seconds to Mars έχουν πουλήσει περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

- Το συγκρότημα σχηματίστηκε από τα αδέρφια Jared και Shannon Leto οι οποίοι υπέγραψαν το 1998 στην Virgin Records.

- Tα video τους έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια views στο YouTube.

- Για τις ανάγκες του video clip του A Beautiful Lie, το συγκρότημα ταξίδεψε 200 μίλια βόρεια του Αρκτικού Κύκλου.

- Το "From Yesterday" ήταν το πρώτο Αμερικάνικο μουσικό video που γυρίστηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

- Οι Thirty Seconds to Mars έχουν κερδίσει δεκάδες βραβεία, ανάμεσα στα οποία ένα MTV Video Music Award, τρία MTV EMA´s, MTV Latin, Asia και Australia Awards, Fuse Award, και τρία Kerrang! Awards.

- Οι Thirty Seconds to Mars έχουν 42 εκατομμύρια plays στο MySpace και περισσότερους από ένα εκατομμύριο fan στο iLike/Facebook.

- Με το άλμπουμ τους A Beautiful Lie βρέθηκαν στο Top 5 Modern Rock με 2 single: "From Yesterday" και "The Kill".

- Το "The Kill" σημείωσε ρεκόρ παραμονής στο αμερικανικό Modern Rock radio chart, καθώς παρέμεινε για περισσότερες από 50 εβδομάδες το 2006.

- Το www.abeautifullie.org δημιουργήθηκε ως bulletin board για την εκπαίδευση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα και την καθοδήγηση σχετικά με τρόπους δράσης.

- Από το 2005 το συγκρότημα έχει δώσε�� πάνω από 500 συναυλίες παγκοσμίως, ενώ έχει συμμετάσχει στα φεστιβάλ Lollapalooza (Η.Π.Α.), Pinkpop (Ολλανδία), Download και Give It a Name Festival (Μ. Βρετανία), Rock Am Ring/Rock Im Park (Γερμανία) αλλά και στο Summer Sonic (Ιαπωνία).


Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Διακεκριμένα στην κερκίδα 75 ευρώ, Pitch A 60 ευρώ, Αρένα Γενικής εισόδου 40 ευρώ προπώληση και 55 ευρώ στο ταμείο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top