Κυνήγι θησαυρού στα μουσεία της Α��ήνας

Την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου

Κυνήγι θησαυρού στα μουσεία της Αθήνας

Κυνήγι θησαυρού διοργανώνει αύριο, 20 Φεβρουαρίου, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 5 μουσεία της Αθήνας και μπορούν να πάρουν μέρος μικροί και μεγάλοι, που θέλουν να διασκεδάσουν και να μάθουν παράλληλα.

Το κυνήγι του θησαυρού θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος (εκεί θα γίνουν και οι εγγραφές, από τις 10:00 έως τις 12:00, στο καφέ «Παναθήναιον»). Κάθε διαγωνιζόμενος θα πάρει έναν χάρτη όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία των 5 μουσείων και ένας κατάλογος με το ζητούμενο έκθεμα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να πάνε στα μουσεία, να εντοπίσουν το έκθεμα και τον ξεναγό, να του κάνουν την ερώτηση και να πάρουν μία γραπτή απάντηση. Όταν συγκεντρώσουν όλες τις απαντήσεις, θα πρέπει να τις παραδώσουν στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για να ολοκληρώσουν την αποστολή.

Οι νικητές θα κερδίσουν δώρα που θα παραλάβουν επί τόπου (προσφορές από τα μουσεία που συμμετέχουν), είτε θα δηλώσουν συμμετοχή σε δωρεάν ξεναγήσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τα μέλη της Σωματείου Ξεναγών την ερχόμενη Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top