Οι Pet Shop Boys έστησαν το δικό τους πάρτι στο Release Athens

Το star.gr ήταν εκεί - Δείτε βίντεο από τη συναυλία

Οι Pet Shop Boys ανέβηκαν χθες στη σκηνή του Release Athens και απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον να μετατρέπουν κάθε τους συναυλία σε ξέφρενο πάρτι. 

Δίπλα στη θάλασσα και υπό το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού, το θρυλικό συγκρότημα, το οποίο μετρά περισσότερες από 4 δεκαετίες στην ενεργό δράση, κατάφερε να μας μεταφέρει στο δικό του σύμπαν. Το τελευταίο το έχουν δομήσει οι ίδιοι μέσα από τις εναλλακτικές στυλιστικές και μουσικές τους επιλογές, οι οποίες ακροβατούν ανάμεσα στην ανέμελη διάθεση και το πικάντικο κοινωνικό ή πολιτικό σχόλιο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το χθεσινό τους act «άνοιξε» με ένα μήνυμα στήριξης στην Ουκρανία.

Αλλαγές επιβλητικών αλλά και funky κουστουμιών, μοναδική σκηνογραφία, γραφικά της Meta-εποχής και ένα τεράστιο wall, το οποίο, ανά διαστήματα εμφάνισε και εξαφάνιζε τα υπόλοιπα μέρη του συγκροτήματος συνέθεσαν ένα μαγικό avant garde κράμα, ξεδιπλωμένο στα μάτια όσων τυχερών βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού το βράδυ της Πέμπτης.

Το star.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε για εσάς δύο αποσπάσματα της συναυλίας, προκειμένου να «τρυπώσετε» και εσείς στο κλίμα. Enjoy, It's Not A Sin!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top