Release Athens 2022: Η εμφάνιση Αγγελάκα ήταν μία μεγάλη γιορτή

Όλα όσα έγιναν το Σάββατο 25/06 στην Πλατεία Νερού

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι απ’τους Παιδί Τραύμα, που μας εντυπωσίασαν στην παρθενική τους εμφάνιση στο Release Athens, και την πανηγυρική επιστροφή δύο σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως είναι ο Παύλος Παυλίδης και ο Γιάννης Αγγελάκας.

Το ζέσταμα ανέλαβε το κουαρτέτο, πλέον, των Παιδί Τραύμα και απέδειξε πως πρόκειται για μια πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση της εγχώριας σκηνής, ένα γκρουπ που έχει βρει μια προσωπική γλώσσα, διαθέτει σκηνική παρουσία και, φυσικά, έχει ήδη γράψει μερικά απ’τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων 5 ετών.

Στη συνέχεια είδαμε τον Παύλο Παυλίδη με το νέο του σχήμα, τους Hotel Alaska, σε μια εξαιρετική εμφάνιση γεμάτη με τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του. “Βασιλιάς της Σκόνης”, “Μόχα”, “Φωτιά στο λιμάνι”, “Τώρα αρχίζω και θυμάμαι”, “Το Καράβι” και πολλά άλλα κλασικά κομμάτια, υπογράμμισαν την θριαμβευτική εμφάνιση του Παυλίδη στην Πλατεία Νερού.

Το φινάλε ανήκε στον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100°C, οι οποίοι αποθεώθηκαν για την υπέροχη παρουσία τους και σήκωσαν, κυριολεκτικά, στον αέρα τις χιλιάδες που ήρθαν να τους παρακολουθήσουν. Η εντυπωσιακά δεμένη μπάντα του Αγγελάκα μέσα σε ένα δίωρο χώρεσε μια σειρά από σπουδαία τραγούδια απ΄το παρελθόν (“Θυμάμαι ένα σπίτι”, “Δως μου λίγη ακόμα αγάπη”, “Γιορτή”, “O χαμένος τα παίρνει όλα” κτλ.), απ’τον τελευταίο τους δίσκο (“Έχω κέφια”, “Ακούω τον ουρανό να γελάει” κτλ.) για να φτάσουμε στο εορταστικό τέλος με την “Ταξιδιάρα Ψυχή” και το απέραντο sing along από τον κόσμο που πλημμύρισε την Πλατεία Νερού.

Οι πόρτες του Release Athens θα είναι πάντα ανοιχτές γι’αυτούς τους αξεπέραστους καλλιτέχνες που άφησαν, όπως κάθε φορά, τη ψυχή τους πάνω στη σκηνή!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδιά με Αγγελάκα - Παυλίδη - Παιδί Τραύμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top