Release Athens 2022: Το μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ

H Πλατεία Νερού «ξαναζωντανεύει» - 12 ημέρες με 40 κορυφαία ονόματα

Release Athens 2022

Το Release Athens 2022 επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ! Μετά από 35 μήνες σιωπής, ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το καλοκαίρι στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, «ξαναζωντανεύει»την Πλατεία Νερού. 

Το αγαπημένο σου μουσικό φεστιβάλ πραγματοποιείται σε ένα υπέροχο μέρος που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και ταυτόχρονα λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης. 

Το Release Athens 2022 θα διαρκέσει 12 ημέρες και θα φιλοξενήσει 40 κορυφαία ονόματα, προσφέροντας μας 100 ώρες ζωντανής μουσικής!

*Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα 

 

Bauhaus / The Jesus And Mary Chain / dEUS (8/6/22)

Το κορυφαίο goth-rock συγκρότημα με το original line up, σε μια απ’τις ελάχιστες εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Μαζί τους οι σπουδαίοι The Jesus And Mary Chain αλλά και οι αγαπημένοι Βέλγοι dEUS.

Nick Cave & The Bad Seeds / Mogwai / Fontaines D.C. (15/6/22)

O σπουδαίος Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds, ο Σκωτσέζοι πρωτοπόροι του post rock Mogwai και ένα απ’τα καλύτερα νέα γκρουπ της τελευταίας 5ετίας σε μια υπέροχη βραδιά.

Parov Stelar, ARTBAT + more tba (18/6/22)

Ο άνθρωπος που μας έμαθε τι σημαίνει electro swing, έρχεται με το συγκρότημά του για μια νύχτα γεμάτη χορό και χαμόγελα. Μαζί του, το δίδυμο που έχει κατακτήσει τον κόσμο της χορευτικής μουσικής, ARTBAT.

Manowar / Rotting Christ / Rhapsody of Fire (22/6/22)

Ο αλληλοσεβασμός και η εκτίμηση μεταξύ Manowar και Rotting Christ, των δύο μεγαθηρίων του «σκληρού» ήχου, είναι γνωστός. Μας υπόσχονται ένα πραγματικό υπερθέαμα και ένα εντυπωσιακό stage show. Μαζί τους, οι πρωτοπόροι του symphonic power metal, οι Ιταλοί Rhapsody of Fire.

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C / Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska / Παιδί Τραύμα (25/6/22)

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης ξαναμοιράζονται τη σκηνή, για πρώτη φορά μετά
το 2018, και μαζί με τα συγκροτήματά τους - 100°C και Hotel Alaska, αντίστοιχα - στήνουν μία μεγάλη γιορτή. Μαζί τους, το Παιδί Τραύμα, που πλέον έχει μετεξελιχθεί σε μπάντα, στη μεγαλύτερη βραδιά του καλοκαιριού για το εγχώριο rock.

London Grammar / LP / Hooverphonic (27/6/22)

Οι London Grammar, το κορυφαίο indie / dream pop συγκρότημα στον κόσμο, στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, σε μια ονειρική βραδιά γεμάτη πανέμορφα τραγούδια. Μαζί τους, η LP και οι Hooverphonic.

Pet Shop Boys / Thievery Corporation + K. Bήτα (30/6/22)

Ένα απ’τα κορυφαία ονόματα που γέννησε η ποπ μουσική έρχεται στο Release Athens στο πλαίσιο της “Dreamworld – The Greatest Hits Live” παγκόσμιας περιοδείας τους. Μαζί τους, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Thievery Corporation και ο μοναδικός K. Βήτα.

Iggy Pop / Liam Gallagher / Sleaford Mods / The K’s (2/7/22)

Απ’τη μια ο Iggy Pop, o άνθρωπος που καθόρισε όσο ελάχιστοι τι σημαίνει ροκ σταρ και απ’την άλλη ο Liam Gallagher, ένα απ’τα μεγαλύτερα ονόματα που γέννησαν τα 90s ίσως στην κορυφαία στιγμή της μετά-Oasis καριέρας του. Μαζί τους, οι φοβεροί και τρομεροί Sleaford Mods και οι The K’s λίγο πριν καθιερωθούν ως το νέο μεγάλο γκρουπ της Μεγάλης Βρετανίας.

Judas Priest / Cradle of Filth / Dead Daisies (15/7/22, Κλειστό Φαλήρου)

Οι Judas Priest, οι «θεοί του metal» γιορτάζουν 50 χρόνια στην κορυφή της σκηνής και έρχονται στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό show που δεν θέλει να χάσει κανείς. Μαζί τους, οι προκλητικοί Cradle of Filth και το supergroup των Dead Daisies.

Clutch + more tba (19/7/22)

Η ζωντανή απόδειξη πως το rock’n’roll και η μυθολογία του δεν θα πεθάνει ποτέ. Οι Clutch θα στήσουν ένα αξέχαστο πάρτι.
Sabaton / Blind Guardian / Epica (21/7/22)

Δύο απ’τα μεγαλύτερα power metal συγκροτήματα που ακούσαμε ποτέ, οι Sabaton και οι Blind Guardian θα ανέβουν την ίδια μέρα στη σκηνή του Release Athens. Μαζί τους, οι βετεράνοι της συμφωνικής πλευράς του «σκληρού» ήχου, Epica.

Slipknot / Sepultura + more tba(23/7/22)

Δε θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε με καλύτερο τρόπο τη λήξη του Release Athens 2022. Δύο πραγματικά σπουδαία γκρουπ, οι, κυριολεκτικά, ασύγκριτοι Slipknot και οι Βραζιλιάνοι superstars Sepultura.

Αγορά εισιτηρίων και κάθε πληροφορία από το www.releaseathens.gr

Επωφεληθείτε απ’τις προσφορές διημέρου για να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες του Release Athens 2022 με χαμηλότερο κόστος.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε ημέρα. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top