«Σιλάχ» στο θέατρο στον Πολυχώρο Vault

Ο ερωτικός δεσμός μια νεαρής κοπέλας με έναν άνδρα άλλης εθνικότητας

Σιλάχ

Η Light on Stage παρουσιάζει για 3η συνεχή χρονιά στην Αθηναϊκή σκηνή, με μια διακοπή λόγω Covid, το πρωτότυπο νεοελληνικό έργο του Μάκη Κατσανέα “Σιλάχ”, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου και θα παίζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00, σε σκηνοθεσία Φανής Παρλή, με τους Θανάση Παγώνα, Φανή Παρλή και Μάκη Κατσανέα.

«Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» στο θέατρο Αριστοτέλειον

Mια νεαρή κοπέλα κάνει δεσμό με έναν άνδρα άλλης εθνικότητας 

Το έργο “Σιλάχ” γράφτηκε το 2018 και αμέσως ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι τις χρονιές 2018-2019 και 2019-2020 με τους ίδιους ηθοποιούς. Την ίδια περίοδο εκδόθηκε και το βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο από τις εκδόσεις Black Rows, το οποίο βρίσκεται τώρα στην 2η έκδοσή του.

Η Σιλάχ για 3η χρονιά στο Vault 


Ο ερωτικός δεσμός μια νεαρής κοπέλας με έναν άνδρα άλλης εθνικότητας έρχεται αντιμέτωπος με ρατσιστικές αντιλήψεις και την προκατάληψη στο θεατρικό έργο "Σιλάχ" του Μάκη Κατσανέα.

Ξεκινά ένας έρωτας ανάμεσα σε μία νεαρή κοπέλα και έναν αλλοδαπό άνδρα

Ο έρωτας δεν κοιτάει εθνικότητα… Ο Σιλάχ είναι ένας νέος από το Ιράκ, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει πάει σε ελληνικό σχολείο. Αγαπάει τον ελληνικό πολιτισμό και τη χώρα μας και εργάζεται ως υδραυλικός. Η σπασμένη βρύση της Ελένης είναι η αφορμή για την γνωριμία τους. Τι γίνεται, όμως, όταν ο αστυνομικός πατέρας της Ελένης μαθαίνει πως η κόρη του διατηρεί δεσμό μ’ έναν άντρα άλλης εθνικότητας;

Συγγραφέας : Μάκης Κατσανέας
Σκηνοθεσία: Φανή Παρλή
Θεατρική προσαρμογή: Μάκης Κατσανέας - Κλεοπάτρα Σβανά

Παίζουν:

Μάκης Κατσανέας, Φανή Παρλή και Θανάσης Παγώνας

Info:
ΣΙΛΑΧ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:
ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90' (χωρίς διάλειμμα)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top