«Κάποιος θα έρθει» στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Πρόκειται για ένα ερωτικό και ψυχολογικό θρίλερ

Κάποιος Θα Έρθει

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιάννη Χουβαρδά, παρουσιάζει στον Θόλο το θεατρικό έργο του πολυβραβευμένου Νορβηγού συγγραφέα Γιον Φόσσε, «Κάποιος θα έρθει»  για δεκατέσσερις παραστάσεις, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 12 Οκτωβρίου 2021. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Αντώνης Μυριαγκός, Άλκηστις Πουλοπούλου και Χάρης Φραγκούλης.

Έρχονται οι «Φάρσες» στο θέατρο Φούρνος


 
Η παράσταση, που πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον χώρο του Θόλου που βρίσκεται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Κάποιος θα έρθει»


 
Το Κάποιος θα έρθει είναι ένα υπαρξιακό, ερωτικό, ψυχολογικό και οντολογικό θρίλερ, μέσα στο οποίο συνυπάρχουν ισότιμα ποίηση, κωμωδία, δράμα, σασπένς και γκροτέσκο.
 
Ο Νορβηγός ποιητής, μυθιστοριογράφος, δοκιμιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Γιον Φόσσε, ο πιο πολυπαιγμένος Ευρωπαίος συγγραφέας της εποχής μας, θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες φωνές της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το έργο του έχει μεταφραστεί σε πάνω από πενήντα γλώσσες. Έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία (ανάμεσά τους και το μεγίστου κύρους «Βραβείο Ίψεν»), ενώ τα θεατρικά του έργα έχουν ανέβει από πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Αντώνης Μυριαγκός, Άλκηστις Πουλοπούλου και Χάρης Φραγκούλης.


 
Παραστάσεις στις 20.30 τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Παρασκευή 24/09, Κυριακή 26/09, Δευτέρα 27/09, Τρίτη 28/09, Τετάρτη 29/09, Παρασκευή 01/10, Κυριακή 03/10, Δευτέρα 04/10, Τρίτη 05/10, Τετάρτη 06/10, Παρασκευή 08/10, Κυριακή 10/10, Δευτέρα 11/10, Τρίτη 12/10.

«Βραδιές ταινίας» για παιδιά από τον Δήμο Αθηναίων

Η παράσταση είναι ένα ερωτικό θρίλερ


 
Oι παραστάσεις στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου συνοδεύονται από Ακουστική Περιγραφή για άτομα με οπτική αναπηρία, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό Liminal - Πρόσβαση στον Πολιτισμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top