«Τo Μήνυμα» του Αργύρη Χιόνη στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας

Δύο ανθρωπάκια πασχίζουν να παραδώσουν ένα μήνυμα

Την τραγελαφική φάρσα του Αργύρη Χιόνη «Το Μήνυμα» επέλεξε, ως την πρώτη της θεατρική δουλειά η Ομάδα APUS, για να συστηθεί στο κοινό.

Το νέο καλοκαιρινό θέατρο στη Μαρίνα Φλοίσβου ανοίγει το Σάββατο 10 Ιουλίου

Ο Αντώνης Κυριακίδης και η Ανθή Φούντα 

Η παράσταση, που τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας, για μία μόνο βραδιά την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 21.00, σε σκηνοθεσία Ανθής Φουντά.

Οι πρωταγωνιστές  Αντώνης Κυριακάκης και  Ανθή Φουντά

Λίγα λόγια για το έργο: «Το Μήνυμα» του Αργύρη Χιόνη

Εγκλωβισμένοι σε ένα ταξίδι χωρίς αρχή και τέλος, δύο ανθρωπάκια (ή οι άνθρωποι) πασχίζουν να παραδώσουν ένα μήνυμα που έχουν ξεχάσει. Μια κωμικοτραγική παράσταση που μας προκαλεί να γελάσουμε με την κατάντια, να ξαφνιαστούμε με την απόγνωση και να αναρωτηθούμε τί μένει από τον άνθρωπο αν του πάρεις την αρχή και το τέλος. Μια ευρηματική, κωμική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση που χωρά ολόκληρη στα αυστηρά όρια ενός σκηνικού που μοιάζει βγαλμένο από ξύλινο παιχνίδι-γρίφο. 

Έκθεση τεχνητής νοημοσύνης στο Πεδίον του Άρεως με ελεύθερη είσοδο

Ο Αντώνης Κυριακάκης και η Ανθή Φουντά

Λίγα λόγια για την Ομάδα APUS:

Η Ομάδα APUS συστάθηκε το 2020 από τους Ανθή Φουντά, Αντώνη Κυριακάκη και Γιώργο Πατεράκη. Το θεατρικό κενό αυτής της χρονιάς προσέφερε το χρόνο για τη δημιουργική συνάντηση των τριών, η οποία βρισκόταν σε αναμονή από την προγενέστερη επαγγελματική τους περίοδο. Μετά τις σπουδές και τα πρώτα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν μια ευρηματική, κωμική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση. Με τα λιγότερα δυνατά μέσα, εμπιστοσύνη στο κείμενο, αλληλοσεβασμό και επίμονη εργασία. Στην πρώτη τους παράσταση, «Το Μήνυμα» του Αργύρη Χιόνη αναζητούν τι μένει από τον άνθρωπο όταν μείνει χωρίς ανθρώπους, μελετώντας και αναπλάθοντας μια τραγελαφική φάρσα.

Αντώνης Κυριακάκης και Ανθή Φουντά

Συντελεστές

Κείμενο: Αργύρης Χίονης
Σκηνοθεσία/Σκηνογραφία: Ανθή Φουντά
Δραματουργική επεξεργασία: Oμάδα APUS (Ανθή Φουντά, Αντώνης Κυριακάκης, Γιώργος Πατεράκης)
Επιμέλεια Κίνησης: Ευθύμης Χρήστου
Σκηνικά: Σταμάτης Λεόντιος
Κοστούμια: Ξένια Σοφιανάτου
Photo credits: Ηλίας Παπαϊωάννου
Επικοινωνία παράστασης: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας
Ερμηνεύουν: Αντώνης Κυριακάκης, Ανθή Φουντά

Η παράσταση θα παρουσιαστεί για 1 μόνο βραδιά την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας σε σκηνοθεσία Ανθής Φουντά. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Αθηναίων).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top