Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας: Συναυλίες στην Ελλάδα!

Τον Ιούνιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο!

Συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται να κάνουν οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας το φετινό καλοκαίρι. Οι θαυμαστές τους θα έχουν την τύχη να τους απολαύσουν σε ένα πρόγραμμα που βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ’80 με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί όπως «Νύχτωσε Νύχτα», «Μια Βραδιά Στο Λούκι», «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Φάνης», «Ανόητες Αγάπες», «Ρίτα Ριτάκι», «Μη Γυρίσεις» και πολλά άλλα.

Η πρώτη συναυλία θα γίνει την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, στο Θέατρο Λυκαβηττού, στην Αθήνα, θα ακολουθήσει μια δεύτερη συναυλία την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011, στην «Βαβυλωνία» στο Μύλο Θεσσαλονίκης και η τελευταία προγραμματισμένη εμφάνιση είναι την Δευτέρα στις 27 Ιουνίου 2011, στην «Τεχνόπολις», στο Ηράκλειo Κρήτης.

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας με τις εξαιρετικές ερμηνείες θα μας ταξιδέψουν τις καλοκαιρινές βραδιές, ξυπνώντας μας τα πιο ουσιαστικά συναισθήματα όπως ο έρωτας, η αγάπη και η συγκίνηση…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top