Μία online συναυλία- αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με θέμα «Η γυναίκα στην εξουσία»

Λίνα Νικολακοπούλου

Μία συναυλία- αφιέρωμα στη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη25 Μαρτίου, στις 21:00 και θα συμμετέχουν ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής και η Μυρτώ Βασιλείου.

Με 2 συναυλίες συνεχίζονται οι εκδηλώσεις με «άρωμα» γυναίκας

Μάριος Φραγκούλης

Ο Μάριος Φραγκούλης

Οι εκδηλώσεις γίνονται με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού - Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα.

Λίνα Νικολακοπούλου

 Η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου

Το πρόγραμμα, που έκανε πρεμιέρα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ψηφιακή παρακολούθηση, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού συνεχίζεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου στις 21:00 με την κορυφαία Ελληνίδα στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου που συμπληρώνει φέτος σαράντα χρόνια στην δισκογραφία (1981 -2021).

Η Λίνα Νικολακοπούλου με τον Χάρη Ρώμα
 Η Λίνα Νικολακοπούλου με τον Χάρη Ρώμα 

Η Λίνα Νικολακοπούλου σχεδίασε και επιμελείται καλλιτεχνικά, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τα σήματα της επικαιρότητας, ένα πρόγραμμα-αναδρομή -  στους σημαντικότερους σταθμούς της μεγάλης πορείας της, με τον τίτλο «Δικαίωμα».
 
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 29 Μαρτίου με τη διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην Εξουσία», την οποία οργανώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, με τη συμμετοχή εξεχουσών γυναικών από τους χώρους της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.

Ο Χάρης Ρώμας με τους συντελεστές της συναυλίας

Ο Χάρης Ρώμας με τους συντελεστές της συναυλίας 
 

Η συναυλία θα είναι ελεύθερα διαθέσιμη για θέαση - δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.
 
Η συναυλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο FB event https://fb.me/e/BdPis8ih, οι πολίτες θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να την παρακολουθήσουν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top