O «Γυάλινος Κόσμος» σε live-streaming για δεύτερη φορά από το Εθνικό Θέατρο

Η παράσταση θα μεταδοθεί στις 13/2

Γυάλινος Κόσμος

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης «Γυάλινος Κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς στην οποία πρωταγωνιστούν η Άννα Μάσχα, η Λένα Παπαληγούρα, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής και ο Αναστάσης Ροϊλός, το Εθνικό Θέατρο προγραμματίζει και δεύτερη παράσταση με live streaming από τη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ.

«Ο Εθελοντής»: Η αληθινή ιστορία του ήρωα της αντίστασης

Ο Γιώργος Νανούρης παρουσιάζει με πρωτότυπο τρόπο τον «σκοτεινό» κόσμο του έργου του Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός συγγραφέας στο πολυπαιγμένο, ποιητικά ρεαλιστικό, πρωτόλειό του αναπαριστά βιωματικά την ιστορία της οικογένειας του στον αμερικανικό Νότο και περιγράφει, χωρίς ωραιοποιήσεις, την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, τη σκληρή διαμάχη της εύθραυστης ανθρώπινης ψυχής.

Η απευθείας μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα livestream.n-t.gr με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου (€ 8). Στη σελίδα προπώλησης εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονική αγορά το πρόγραμμα της παράστασης σε ψηφιακή μορφή. Με δυνατότητα επιλογής υποτίτλων στα ελληνικά.

Έρχεται ο Γιούγκερμαν με τον Γιάννη Στάνκογλου

Μάλιστα, το Εθνικό Θέατρο με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό, μετά από διερεύνηση της εταιρείας Ticket Services και με τη μέριμνά της για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, παραχωρεί στους θεατές που διαπιστωμένα αντιμετώπισαν πρόβλημα στη σύνδεσή τους το Σάββατο 23/1, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκ νέου την παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου», χωρίς αντίτιμο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top