Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα παιδιά των Τζουμέρκων

Από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου

Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Ένα Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό θα βρίσκεται για το διάστημα των εορτών στην ιστοσελίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Aυτά τα Χριστούγεννα της πανδημίας, το προσφέρει o Δήμος ως δώρο στους δημότες του, σ’ ένα covid free περιβάλλον.

Τα παιδιά της περιοχής, να ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία με έναν κωδικό εντελώς δωρεάν.

27 Δεκεμβρίου ένα Mini Live Streaming Festival θα συμβεί στις οθόνες σας

Για την παραγωγή και την υλοποίηση του χωριού, συνεργάζονται πάνω από 100 επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων της τεχνολογίας και κυρίως της τέχνης, όπως ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara, το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι.

Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό θα είναι επισκέψιμο από τις 12 Δεκεμβρίου, έως τις 3 Ιανουαρίου και θα λειτουργεί αδιάλειπτα για 16 ώρες το 24ωρο. Από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ η σύνδεση θα είναι ζωντανή και αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

Διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Όλγα Βενέτη

Όσοι θέλουν, να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό, από αύριο  12 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να πατήσουν το banner στην κεντρική σελίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ,(www.voreiatzoumerka.gr), χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό που θα χορηγηθεί από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top