Γιώργος Κιμούλης και Φωτεινή Μπαξεβάνη μαζί στο παγκάκι

Η παράσταση ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Μπαξεβάνη- Κιμούλης

Μετά από την sold out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «Το παγκάκι» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει στάση στα ανοικτά θέατρα της Αττικής.

Γιώργος Κιμούλης- Σπύρος Μπιμπίλας-Φωτεινή Μπαξεβάνη

Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήσαν κάτι άλλο;

Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν; Πρόκειται για μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;Ο Αλεξάντερ Γκέλμαν ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της της Ρωσίας. Το Παγκάκι γράφτηκε το 1983, πριν από την κατάρρευσή της Σοβιετικής Ένωσης, όταν η αυθαιρεσία και η διαφθορά κυριαρχούσαν. Έχει μεταφραστεί και παιχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Το πικρό του χιούμορ το κάνει διαχρονικό και κωμικοτραγικά επίκαιρο.

Γιώργος Κιμούλης- Φωτεινή Μπαξεβάνη- Πασχάλης Τσαρούχας 

Σκηνοθεσία – Διασκευή - Διαμόρφωση χώρου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Μετάφραση: ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ
Κοστούμια: ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Πρόγραμμα Αττικής 
31 Αυγούστου Βεάκειο Θέατρο
2 Σεπτεμβρίου Ηλιούπολη Άλσος Δ.Κηντής
9 Σεπτεμβρίου Άλσος Νέας Σμύρνης

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top